Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuš Matuš kývol na neobvyklú ponuku! Istá dáma si predplatila 20 osobných stretnutí!
Zdielať na

Bohuš Matuš kývol na neobvyklú ponuku! Istá dáma si predplatila 20 osobných stretnutí!

Zdroj: instagram/BMaL

Už je to takmer desať mesiacov, čo sa na planéte Zem takpovediac zastavil život. Až na krátky letný nádych nie je už nič, ako bolo predtým. Okrem obmedzenia slobodného pohybu je ale na opatreniach v boji s pandémiou koronavírusu najhoršia ekonomická stránka veci. Mnohé profesie sú v podstate odrezané od príjmu, azda najviac sa spomínajú v tejto súvislosti umelci. Rozprávať by o tom mohol aj spevák Bohuš Matuš.

Novopečený otecko dcérky Natálky, Bohuš Matuš (47), sa musí okolo svojej novej rodiny poriadne obracať. Najmä čo sa týka jej finančného zabezpečenia. Doba mu ale v tomto smere kvôli vládnym reštrikciám v spojení s covidom veľmi nepraje. V divadlách sa nehrá, neuskutočňujú sa ani verejné koncerty, kde účinkoval, čo bol zároveň hlavný zdroj jeho príjmov. Úspory sa minuli a mal na mále, aby nezobral aj ponuku od kamaráta na výpomoc na stavbách ako pomocný robotník.

Matuš nemá problém otvorene hovoriť o svojom súkromí. Problémy s financiami kvôli nedostatku práce v posledných mesiacoch nedávno priznal v rozhovore pre Blesk.cz. "Ponúkli mi, aby som robil pridávača na stavbe, pretože aj tak nič iné neviem. Chvíľu som to zvažoval, ale potom som to vzal ako vtip. Našťastie, mám skvelú kamarátku, súkromnú lekárku Věru Baudyšovú, ktorá si ma predplatila," pochválil sa momentálne nezamestnaný spevák tým, akú dostal skvelú príležitosť účinkovať za honorár.

Iste nechýba na koncertoch Bohuša Matuša ani táto pieseň:

Zrejme jeho štedrá mecenáška chápe, že uživiť rodinu je pre Matuša teraz prioritou a chcela mu svojou ponukou pomôcť, aby kvôli peniazom rodinka s novorodencom nestrádala. "Zaplatila mi honoráre za 20 koncertov a kedykoľvek chce, tak jej idem zaspievať na záhradu. Ona má veľký palác s veľkou záhradou a tam ja pre ňu a jej priateľov vystupujem," teší sa z výhodnej priateľskej dohody. A vraj podobných ponúk na súkromné koncertovanie dostal od ďalších svojich obdivovateľov viac.

Muzikálový spevák ale nezaháľa ani čo sa týka prípravy na premiéru nového muzikálu Láska nebeská v pražskom Divadle Broadway, ktorých dej je založený na hitoch zosnulého speváka Waldemara Matušku. "Mám krásnu rolu profesora Neheru a po prvýkrát len nespievam, ale aj hrám," teší sa z novej príležitosti ukázať aj svoje herecké umenie spevák Matuš. Teraz mu ostáva len dúfať, že reštrikcie čoskoro vláda zruší a bude sa môcť vo svojej novej úlohe predviesť aj divákom. Inak by zrejme už pomaly došla na rad aj tá práca na stavbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie