Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gottová zúri, opäť sa sklamala v priateľovi! Reči o jej vážnom stave nie sú pravdivé!
Zdielať na

Gottová zúri, opäť sa sklamala v priateľovi! Reči o jej vážnom stave nie sú pravdivé!

Archívna reportáž

Len v piatok sa verejnosť dozvedela o údajne veľmi vážnom zdravotnom stave Dominiky Gottovej. Dokonca musela byť okamžite hospitalizovaná, tvrdil jej kamarát a zjavný nápadník Petr Veselý. Ten opäť dal vedieť aj "paparazzom" a tak ho s Dominikou pri nemocnici aj nafotili. Akurát, že fotky hovorili trochu inou rečou, ako to prezentoval.

Pred pár dňami sa opäť dvihla vlna záujmu o Dominiku Gottovú (47), najstaršiu dcéru zosnulého Karla Gotta (†80). Jej ctiteľ Petr Veselý informoval, že Dominika leží vo vážnom stave v ohrození života v nemocnici. Je to ten muž, ktorý teatrálne kľačal s kyticou v ruke na letisku na jej privítanie, keď v decembri priletela z Helsínk. Novinárom sa vtedy chválil, že je jej priateľ a ochranca. Rovnako sa kedysi sa pasoval za ochrancu Ivety Bartošovej (†48) jeho nechvalne známy kamarát Josef Rychtář. Asi však ani Petrove priateľstvo nebude až také úprimné, ako sa teraz mohla Dominika presvedčiť.

Gottovu dcéru veľmi rozhorčilo, že si niekto iný dovolil bez jej vedomia verejne informovať o jej zdravotnom stave. Veselého informáciu včera celkom poprela vo vyjadrení pre ŽivotvČesku.cz slovami: "Na vyšetrenie do nemocnice ma poslal môj lekár, pretože mi niekoľko dní nebolo dobre kvôli liekom, ktoré beriem na vysoký tlak. Infúziu som dostala preto, že som niekoľko dní kvôli nevoľnostiam nejedla. Viacej sa k svojmu zdravotnému stavu vyjadrovať nechcem".

Po otcovej smrti sa Dominika začla snažiť o zmenu v živote, neveľmi jej to ale vychádza:

Veľmi ma mrzí, že to, naopak, urobil človek, ktorý bez môjho dovolenia o mojom stave hovoril verejne a ešte všetko zdramatizoval. Som týmto človekom, ktorý absolútne nectí lekárske tajomstvá, veľmi sklamaná,povedala nahnevane. Je možné, že nech už mal Veselý akékoľvek pohnútky, týmto si všetko pokašľal, asi ale našťastie pre Dominiku.

​Víkend už Dominika trávi doma a cíti sa lepšie a ďalej prešla na celkom inú tému - spomienky na svojho otca. "Pevne verím, že tento rok dovolí, aby sa mohlo konať niekoľko spomienkových akcií na neho," optimisticky dúfa najstaršia Gottova dcéra. "Som tiež veľmi zvedavá na jeho autobiografiu, ktorú za života rozpísal," povedala Dominika, ale ďalej vyjadrila obavy, či nebude niekým iným dopísaná inak, ako by si jej slávny otec predstavoval, čím opäť nenápadne šťuchla do svojej "macochy". Asi by bolo ideálne, ak by sa aktuálne sústredila len na pozitívne veci, nie rodinné prekáranie, v mene svojho zdravia.

Súvisiace články

Najčítanejšie