Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nie tehotenstvo, ale rozvod?! Jasmina svedčila na svadbe, TOUTO poznámkou prekvapila aj Rytmusa!
Zdielať na

Nie tehotenstvo, ale rozvod?! Jasmina svedčila na svadbe, TOUTO poznámkou prekvapila aj Rytmusa!

Archívna reportáž

Je to veľká česť, keď si človeka niekto vyberie za svedka pri takej významnej udalosti, akou je sobáš. Práve teraz sa tejto radostnej úlohy zhostila s veľkým nadšením Jasmina Vrbovská Alagič. Svedčiť totiž išla svojej najlepšej kamarátke s balkánskou krvou, ktorej evidentne neprekážalo, že pôjde len o skromný obrad bez hostí.

Už podľa mena je zrejmé, že 31-ročná Razija Trnačevič nie je tak úplne "čistokrvná" Slovenka. Hoci sa narodila v Bratislave, v žilách jej koluje podobne, ako Jasmine, horúca balkánska krv, s prímesou maďarskej. Jej meno ale môže verejnosť vnímať nielen cez jej najlepšiu kamarátku, ale aj vďaka televíznej súťaži vo varení. Po účasti v nej sa vrhla na podnikanie a odvtedy vypeká o stošesť. Milované cukrárske umenie muselo ísť na druhú koľaj až keď sa jej narodila dcérka.

Ešte aj to si ale dokázali najlepšie kamarátky takmer dokonalo zladiť - Razija porodila v máji, Jasmina v júli toho istého roku. No kým Alagič priviedla synčeka do manželstva, jej kamarátka sa rozhodla pre tento krok až teraz. Pochopiteľne, manželia Vrbovskí nemohli chýbať.

​Jasmina a Rytmus rozhodnutie vstúpiť do manželstva ani na sekundu neoľutovali:

​V čase pandémie doľahli opatrenia aj na takú obvykle hromadnú slávnosť, akou je svadba. A tak sa v petržalskej obradnej sieni zišli len ženích s nevestou, svedkovia a oddávajúci. "Draga moja, mne je najväčšou cťou byť svedkom práve tejto lásky, pretože má obrovský príbeh, ktorý sa týka nás všetkých, pretože má neuveriteľnú hĺbku a čistotu a preto, že jej dĺžka bude večná bez toho, aby som Vám to musela priať," rozcítila sa v príspevku na Instagrame Jasmina a pridala aj vyznanie lásky svojej priateľke, ktorá vyzerala ako víla.

Napriek skromnému počtu prítomných, ale dokázali vtipkári Vrbovskí aj tak vyrobiť humornú scénu. V momente, ako sa Jasmina sklonila, aby podpisom dosvedčila uzavretie manželstva jej priateľov, ju Rytmus upozornil, že sa nemá hrbiť. Nasledoval výbuch smiechu a Jasminina otázka: "Robíte tu aj rozvody?" Spontánnou odpoveďou dokázala svoj zmysel pre humor, rovnako ako Rytmus, ktorého tým náramne pobavila. Ako inak, rozhodne sa nemá čoho obávať, títo dvaja si už takmer tri roky vyznávajú denne lásku a nieto pochýb, že to tak skoro nevyprchá. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Súvisiace články

Najčítanejšie