Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pol roka po úmrtí manželky zatúžil Krampol po novej láske! No záujemkyne varuje pred TÝMTO!
Zdielať na

Pol roka po úmrtí manželky zatúžil Krampol po novej láske! No záujemkyne varuje pred TÝMTO!

Archívna reportáž

Český herec známy z komédie Kameňák sa vďaka pozitívnemu mysleniu a zmyslu pre humor pomerne rýchlo spamätáva zo svojho nedávneho smútku. Aj keď ešte stále s láskou spomína na svoju milovanú manželku Haničku, pochopil, že život ide ďalej a preto myslí už aj na svoju budúcnosť. A nielen tú pracovnú, ale aj budúcnosť jeho vzťahov. Nechce zostať zavretý sám doma a trápiť sa tým, čo aj tak nejde vrátiť späť, chodí preto medzi ľudí a nevyhýba sa ani rozhovorom, okorenených občas aj vtipom.

Obľúbený český herec a moderátor Jiří Krampol  (82) sa v rozhovore pre portál Ahaonline.cz zdôveril, že by si v budúcnosti vedel po svojom boku napriek nedávnej náhlej smrti manželky Haničky (†59) ešte nejakú družku predstaviť. Pomerne čerstvý vdovec svojou úprimnosťou prekvapil, no zároveň prípadné nápadníčky varoval pred jednou skutočnosťou.

Jirka Krampol priznáva, že ho samota v prázdnom byte nebaví, a preto by rád privítal niekoho pri sebe, no nebude preto nič siliť. "Stane sa, čo sa má stať. Nič nevyhľadávam, ale tiež nič dopredu nezatracujem. Viem si predstaviť, že ešte niekoho stretnem," prezradil herec s jeho typickou úprimnosťou. Vzápätí ale s dávkou humoru vyjadril aj isté obavy. "Niektoré ženy môžu mať mylné predstavy, že mám hromady peňazí, tak to by som ich rád už dopredu vyviedol z omylu,"  odkázal s úsmevom prípadným záujemkyniam o vzťah s ním. Krampol má so ženami bohaté skúsenosti, ženatý bol celkom štyrikrát. Z manželstiev má dvoch vlastných synov, ktorí sa s ním ale nestýkajú. Ďalších dvoch synov vyženil.

Jiří Krampol, ktorého prezývali aj "český Belmondo" je vždy osviežením každého programu, jeho optimizmus a zábavné historky sú legendárne: 

​V rozhovore si zaspomínal na svoju manželku Haničku. "Zomrela mi v náručí. Posledných osem rokov už ale bolo martýrium, bola strašne chorá," ešte stále nemôže zabudnúť na ich spoločné trápenie. Žili spolu 27 rokov. "Bolo to báječné dievča. Ale potom prišla tá jej choroba a začalo to byť strašne ťažké. Posledné roky bola stále po nemocniciach, mal som z toho veľké nervy," s bolesťou spomína herec aj na ťažké chvíle pred jej smrťou. 

Jiří Krampol si udržuje mladého ducha aj v spoločnosti kamarátov, rozumie si aj s českým MMA zápasníkom Karlosom Vémolom:

Teraz by si herec chcel opäť vychutnávať život. Vo svojom veku však musí predovšetkým myslieť na svoje zdravie, teraz ho navyše ohrozuje aj covid.  "Hovoril som s profesorom Špačkom, ktorý mi vždy dobre poradil. Takže sa nechám očkovať. S mojimi prieduškami je to vlastne nutnosť," pragmaticky priznáva. Potrebuje byť zdravý aj kvôli novej pracovnej príležitosti, ktorú mu ponúkla Zuzana Bubílková. "Už máme spoločný program a vysielame z kuchyne," prezradila známa moderátorka. Plánujú spoločne napísať knihu zážitkov, hlavne humorných. A začínajú aj na sociálnych sieťach. "Pretože koronavírus pritiahol k počítačom aj staršiu generáciu," myslí si stále aktívna slovenská humoristka, ktorá sa smeje, že médiá majú podozrenie, či medzi ňou a Krampolom nie je aj čosi viac ako čisto pracovný vzťah. Nie je, uisťujú obaja, Krampol bude musieť zaloviť v iných vodách.

Súvisiace články

Najčítanejšie