Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vyhnala si zo života už všetkých? Je len jediná osoba, ktorá chcela s Dominikou Gottovou stráviť Vianoce!
Zdielať na

Vyhnala si zo života už všetkých? Je len jediná osoba, ktorá chcela s Dominikou Gottovou stráviť Vianoce!

Archívna reportáž

Posledný mesiac v roku je pre mnohých spätý s rodinou, súdržnosťou a odpúšťaním. Väčšina ľudí sa na blížiaci nový rok pozerá s vierou v nové zajtrajšky a šancou začať odznova. Preto si mnohí radi dávajú nové záväzky, či sa rozhodnú zabudnúť na staré krivdy. Avšak zdá sa, že do rodiny Karla Gotta sa po jeho smrti tento zvyk nepodarí naplniť ešte pred odbitím posledných minút roka 2020. Problémom sú najmä naštrbené vzťahy medzi vdovou po spevákovi a jeho najstaršou dcérou.

Dominika Gottová sa snaží z vlny záujmu médií vyťažiť čo najviac, a tak iba rok po smrti otca spoluvydala škandalóznu knihu, v ktorej sa rozhodla otvoriť mnohé témy a rodinné tajomstvá. Nuž a práve Dominikina snaha o publicitu je tŕňom v oku vdovy Ivany, keďže mnohé odhalenia v knihe Poslední roky s Karlem sa týkali práve jej osoby a vzťahu s legendou českej populárnej hudby. Podľa portálu Expres.cz je aj toto dôvod, prečo si dámy odmietajú podať ruky na sviatky pokoja a mieru.

Dominika Gottová síce nevylučuje, že by v budúcnosti mohlo prísť k zmiereniu, no ona už podľa jej slov urobila pre to dosť a tak je rad na Ivane. Aj keď nedávno priznala, že pokusy o kontakt ešte zo začiatku roka 2020 zo strany Ivany odignorovala, neurobila tak náročky. Mala údajne hektické obdobie a správy od Ivany si všimla až po niekoľkých dňoch.

Pripomeňte si vianočný duet Karla Gotta a malej Darinky Rolincovej z roku 1984:

"Teraz som už čakala, že budú kontaktovať ony mňa, pretože ja som im písala už dvakrát a nič," tvrdí zaryto Dominika. "Počkám teda, či sa ešte ozvú, alebo nie. Ivane som k narodeninám zapriala, ale k mojim narodeninám mi neprial nikto," hovorí urazene bývalá vyučená kozmetička, ktorá sa zároveň odmieta ozývať aj svojej sestre Lucii.

Na margo vyhliadok do nového roku je Dominika opatrná a pokorná. "Predsavzatia si nedávam žiadne. Mám iba jediné želanie, chcem byť konečne šťastná a mať v živote pokoj," tvrdí Dominika, ktorú čaká dôležité rozhodnutie. Stále je totiž na pochybách, či sa má vrátiť do Fínska k manželovi Timovi, alebo si má budovať základňu v rodnom Česku. No naštrbené vzťahy s Ivanou a Luciou príliš pokojnému životu doma nepridávajú.

Prostredníctvom sociálnych sietí sa k fanúšikom Karla Gotta prihovára jeho manželka Ivana. Nedávno zverejnila dátum, kedy sa môžu fanúšikovia tešiť na premiéru dokumentárneho filmu s názvom Karel:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Avšak pravdepodobnosť, že sa jej Ivana a sestra Lucie ozvú prvé je veľmi malá. V posledných týždňoch totiž Dominika vypustila na ich adresu celkom ostré vyjadrenia. Nehovoriac o nelichotivých slovách, ktoré im venovala v riadkoch jej knihy.  Jediná osoba, ktorá jej odpustí azda všetko a ostane pri nej stáť, je jej mama Antonie. Tú si vyzdvihla na pár dní z domu pre seniorov, kde prebýva, a trávi s ňou tohtoročné Vianoce. "Budem s mamičkou. Je veľmi šťastná, že som sa vrátila. Má sa relatívne dobre," prezradila na záver Dominika podobu svojich Vianoc.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie