Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agáta na PERVITÍNE! Tvrdé drogy jej nosili aj do nemocnice!
Zdielať na

Agáta na PERVITÍNE! Tvrdé drogy jej nosili aj do nemocnice!

Akékoľvek drogy sú zlo. A medzi tie najstrašnejšie patrí pervitín. Skúsenosti s ním má aj Agáta Prachařová. Jej mama, herečka Veronika Žilková, spomína na chvíle, kedy bojovala o život svojej dcéry.

Závislosť pozná aj manželka herca Jakuba Prachařa. Jej matka popísala, ako Agáta šňupala a ako si tvrdé drogy nechávala nosiť do nemocnice, kde ležala so zápalom pľúc. Žilková priznala, že vôbec netušila, akým peklom si Prachařová v tom čase prechádzala, píše Extra.cz.

Agáta pervitín skúsila už na škole. "Dostala ho od dcéry jedného renomovaného fotografa. A ona do toho z pubertálneho vzdoru doslova spadla. Trvalo to pol roka. Vôbec som to netušila, bola to pre mňa obrovská rana, strašné obdobie. Agáta takmer zomrela," spomína po rokoch Žilková.

Tvrdé drogy si nepichala, ale šňupala. Preto dostala ťažký zápal pľúc. "Mala 16 rokov, ležala na detskom oddelení a tam jej spolužiaci nosili drogy. Neskoršie sme zistili, že z dvadsiatich spolužiakov bolo na drogách 17," dodala.

Herečka spomínala aj na to, že si musela vybrať medzi dcérou a vtedajším manželom, alkoholikom Markom Navrátilom. Ten sa odmietal liečiť. Žilková zo strachu o život dcéry muža vyhodila z domu. 

Agáta je dnes už čistá, ale trápi ju situácia okolo rozvodu s Jakubom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie