Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Posledný rozhovor pred krízou v manželstve. TOTO prezradila tehotná Agáta!
Zdielať na

Posledný rozhovor pred krízou v manželstve. TOTO prezradila tehotná Agáta!

Asi sa nenájde niekto, kto by nepočul o tom, akým peklom si slávny český pár v súčasnosti prechádza. Jakub Prachař odišiel od svojej tehotnej manželky Agáty. Nie je totižto jasné, kto je otcom jej nenarodeného dieťaťa. A možno to nevie ani sama modelka. Každopádne, hercovi praskli nervy najmä po tom, čo odmietla ísť na genetické testy.

Agáta sa v poslednom rozhovore, ktorý poskytla pred vážnou krízou v manželstve, rozhovorila najmä o synovi Kryšpínovi, ktorého má s hokejistom Miroslavom Dopitom. V lete oslávi malý divoch šesť rokov. 

Nedala na sebe nič znať

"Rád straší ľudí. Ideme autom a on na nich robí kadejaké opičky a vydáva zvuky, ako keby strieľal z guľometu. Ráno nám naopak zvykne zblízka dýchať do tváre. Je to tiger," povedala Prachařová.

Malý šibal neznáša svetlá kamier a blesky fotoaparátov. Počas rozhovoru, ktorý sa konal v jednej predajni v obchodnom dome, zdemoloval polku regálov. 

​Rozhovor prebehol len tri dni predtým, ako Jakub odišiel od rodiny. Ak už vtedy vedela, že sa to stane, nedala to na sebe vôbec znať. Proste ostrieľaná profesionálka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie