Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vystresovaná Agáta skončila u lekára!
Zdielať na

Vystresovaná Agáta skončila u lekára!

Agáta Prachařová má za sebou nielen poriadne divoký víkend, ale aj nepríjemné týždne. Čaká ju rozvod s manželom Jakubom, ktorý oň požiadal v čase jej tehotenstva. Modelka nepochybne zažíva obrovský stres. V pondelok zavítala k svojmu gynekológovi na kontrolu, aby sa uistila, že je s bábätkom všetko v poriadku.

Tretí mesiac zvykne byť pre tehotné ženy kritický. Počas neho môže ľahko dôjsť k potratu. Modelka Agáta, ktorá sa bude rozvádzať s manželom Jakubom, sa o svoj požehnaný stav právom bojí. V posledných týždňoch bola vystavená neznesiteľnému stresu. 

Obojstranná nevera?

V pondelok dopoludnia odprevadila syna Kryšpína do škôlky a odišla na kontrolu do jednej z pražských nemocníc. "Pani Agáta sa u nás zaregistrovala. Je v treťom mesiaci. Bábätko by sa malo narodiť v septembri," uvádza zdroj z nemocnice. 

Prvé fotky tehotnej Agáty zverejnil Blesk.cz.

Agátina kamarátka prezradila, že jej lekár prikázal, aby odpočívala. "Dieťa sa najlepšie udrží, keď matka leží," povedala.

​Vzťah modelky a herca mal stroskotať po údajnej obojstrannej nevere. Agáta mala prísť Jakubovi na románik s kolegyňou zo seriálu Ohnivé kura, ale ani ona nezostala pozadu. 

Do Agáty sa mal zamilovať fotograf, kvôli ktorému chcela modelka odísť od rodiny. Ešte predtým mala prežiť románik s hokejistom v USA.

Súvisiace články

Najčítanejšie