Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prvé slová Agáty po prevalení rozvodu!
Zdielať na

Prvé slová Agáty po prevalení rozvodu!

Každú chvíľu sa objavujú nové informácie v súvislosti s rozvodom tehotnej modelky Agáty Prachařovej (31) a herca Jakuba Prachařa (33). Jakub má údajne prespávať u kamaráta. Prehovorila aj samotná Agáta.

Prachařová si dala dva dni pokoj od sociálnych sietí, ale ako sa zdá, tlak verejnosti neustála a musela sa ku kauze o rozvode vyjadriť na Facebooku. Napísala jeden odkaz, ktorým nepotvrdila, ale ani nevyvrátila aktuálnu dramatickú situáciu u nej doma.

Rozhodnutie o rozvode malo padnúť po veľkej stredajšej hádke, kedy Jakub vyjadril pochybnosti nad tým, či je alebo nie je otcom dieťaťa. Počiatky Agátinho tehotenstva spadajú do doby, kedy mala prežiť úlet s fotografom Dereckom Hardom. Jakub jej mal túto neveru odpustiť a urobiť hrubú čiaru.

​Ako sa však zdá, partneri krízu neustali a Agáta tak bude musieť pre svojho syna Kryšpína a bábätko, ktoré by malo prísť čo nevidieť na svet, hľadať nového otca.

Do vzťahu mala veľa rozprávať aj Jakubova mama, ktorá so svojou nevestou nebola nikdy spokojná. Podľa slov Agátinej mamy, herečky Veroniky Žilkovej, sa jej často nabúravala do súkromnej pošty a médiám predávala informácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie