Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Termín pôrodu známy! KTO sa chce ujať Agátinho dieťaťa?
Zdielať na

Termín pôrodu známy! KTO sa chce ujať Agátinho dieťaťa?

Agáta Prachařová (31), ktorá počas svojho rizikového tehotenstva prechádza poriadne vážnou manželskou krízou, už pozná termín pôrodu. A jej mama, herečka Veronika Žilková (55) má jasno. Keď od rodiny otec dieťaťa odíde, ona sa bábätka s radosťou ujme.

"Kto našu rodinu zaujíma, je jedine ten človiečik, ktorý by sa mal narodiť na Svätého Václava," prezradila nechtiac Žilková, ktorá nechcela odpovedať na otázku, ako to medzi Agátou a Jakubom vyzerá.

Tak nám to teda vychádza na 28. septembra. Podľa tehotenstkej kalkulačky musela Prachařová otehotnieť začiatkom tohto roka, zrejme na dovolenke v Dominikánskej republike, kde bola s manželom Jakubom. Práve tam sa mala dvojica zmieriť po sporoch, ktoré v poslednej dobe mali.

​Rázna Žilková má ale jasno. Ak Jakub naplní svoju vyhrážku, že sa s Agátou rozvedie, práve ona sa ujme dcérinho dieťaťa. "Vychovala som dve deti z detského domova. Môj manžel mi pomohol vychovať moje tri deti, pre neho celkom cudzie deti. Je to človek s veľkým srdcom, myslím, že sa mu tam vojde aj ďalšie vnúča, aj keď bude pokrvne cudzí dedko," verí herečka.

Obaja sa na vnúčatko podľa jej slov tešia. "Či sa už mladí rozvedú alebo nie, naše rodiny budú spojené putom spoločného potomka naveky," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie