Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Oslava Jiřiny Bohdalovej: Karel Gott prvýkrát ukázal vlasy a zaspieval
Zdielať na
Showbiznis

Oslava Jiřiny Bohdalovej: Karel Gott prvýkrát ukázal vlasy a zaspieval

Zdroj: reprofoto blesk.cz

Jiřina Bohdalová oslávila 85. narodeniny a pozvanie na party nemohol odmietnuť ani Slávik Karel Gott (76). Hoci sa stále zotavuje z ťažkej choroby a už čoskoro ho čaká operácia, vyrazil na oslavu do Michnovho paláca. A s ním aj desiatky ďalších známych osobností. Aj ich Karel prekvapil, keď si prvýkrát na verejnosti zložil klobúk, ako by chcel svojej kamarátke Jiřine dať darček v podobe dôkazu, že sa uzdravuje a vracia do života.

Je to ešte len pár týždňov, čo Karel Gott porazil rakovinu, a stále sa z ťažkej choroby a náročnej liečby zotavuje. Napriek tomu aj on vyrazil na oslavu 85. narodenín herečky Jiřiny Bohdalovej, kam bol pozvaný.

V klobúku a so slušivým fúzmi prišiel popriať jubilantke do Michnovho paláca na Malej Strane. So sebou jej ako darček viezol dva pekne vyrastené kríky byliniek - tymián a rozmarín.

Možno preto, že je Jiřinka tak vášnivá kuchárka. Pridal aj vlastnoručne namaľovaný obraz seba a Jiřinky vo svadobnom. Redaktorom Blesku pred príchodom do paláca povedal iba: "Idem popriať Jiřince."

Gott sa počas večera veľa venoval svojim dcéram a rozhovorom s priateľmi. Všetkých prekvapil v momente, keď odložil klobúk, bez ktorého sa v poslednom čase na verejnosti neobjavoval. Vtipkoval v družnom hovore s Jiřím Bartoškom a Zlatou Adamovskou. Na manželke Ivane bolo vidieť, ako je šťastná, že Karel je opäť vo svojom živle.

Ďalšie veľké prekvapenie prišlo pri krájaní narodeninovej torty. Nielen že sa Karel chopil noža a Jiřine pomáhal sladký kolos nakrojiť a rozporcovať, urobil aj niečo, čo nikto nečakal, v čo však všetci, vrátane miliónov fanúšikov, dúfajú - zaspieval. Pridal sa do zborového spevu "Veľa šťastia, zdravia..."

Pri odchode z narodeninovej oslavy rozdával úsmevy na všetky strany a klobúk pravdepodobne odhodil v diaľ. Všetci prítomní sa zhodli na tom, že to majstrovi ohromne sluší. Krátko po deviatej s celou svojou rodinou odišiel domov.

Karla Gotta už tento týždeň čaká operácia brucha. Pri nej mu lekári dajú do poriadku tráviaci trakt, ktorý mu počas minuloročnej októbrovej operácie náhlej príhody brušnej provizórne zakončili.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie