Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gott po boji s rakovinou: Z Nemecka poslal nečakaný odkaz fanúšikom
Zdielať na
Showbiznis

Gott po boji s rakovinou: Z Nemecka poslal nečakaný odkaz fanúšikom

Zdroj: facebook Karla Gotta

Spevák Karel Gott (76) sa dostáva z ťažkej liečby rakoviny dobre. V rámci rodinnej Veľkej noci dokonca vyrazil aj za hranice. Na výlet a na čerstvý vzduch do prírody sa spoločne so svojimi dcérami a manželkou Ivanou vydal na pevnosť Königstein v Nemecku a navštívil tiež milovaný ranč neďaleko Prahy.

"Moji milí priaznivci, počas Veľkej noci som si s rodinou urobil svoj prvý krátky výlet za hranice. Prajem vám krásnu jar, váš Karel Gott," napísal Majster na sociálnu sieť a tým potešil svojich fanúšikov, ktorí chcú vedieť o jeho zdravotnom stave všetko.

"Navštívili sme jednu z najväčších horských pevností v Európe - pevnosť Königstein. Išlo o môj prvý krátky výlet za hranice, ale veľmi som si ho užil. Okrem iného aj vďaka krásnemu počasiu," zveril sa Blesku Gott.

Gott išiel na výlet do Nemecka z ranča svojich priateľov na Liberecku, kde s manželkou Ivanou (40) a dcérkami Charlottkou (9) a Nellinkou (6) strávil niekoľko dní.

"Keď som v nedeľu večer videl dcéry, ako poctivo a s nadšením maľovali veľkonočné vajíčka, povedal som si: tie si koledujú o vyšľahanie. A preto som ručne uplietol korbáč a v pondelok som sa vrátil k českej vidieckej tradícii a doma som ich podľa zvykov vyšľahal. V sprievode tradičnej koledy som potom od nich dostal ich maľované vajíčka," dodal spevák.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie