Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nové fakty o Gottovi: Začala sa operácia na záchranu jeho hlasu
Zdielať na
Showbiznis

Nové fakty o Gottovi: Začala sa operácia na záchranu jeho hlasu

Zdroj: ahaonline.cz

Pre fanúšikov Karla Gotta (76) máme skvelú správu. Spevák, ktorý vyhráva boj nad rakovinou lymfatických uzlín, si začal liečiť svojou chorobou unavené hlasivky. A to svedčí o jedinom: Karel chce zase spievať.

"Súčasťou rekonvalescencie, ktorú som začal, je i rehabilitácia môjho hlasu. Lepšie sa mi hovorí, ale ešte to nie je ono. Každopádne nechcem nič uponáhľať," povedal Gott, ktorý teraz čaká na konečné výsledky onkologickej liečby.

Tie ukážu, či nad nádorom lymfatických uzlín definitívne zvíťazil. Od lekárov by si mal výsledky vypočuť v najbližších dňoch.

Počas čakania na verdikt lekárov už ale Karel začal pracovať na posilnení svojho zlata v hrdle.

"Inhaluje a v krátkych intervaloch hlas cvičí. Všetko konzultuje so svojim osobným foniatrom, pánom doktorom Jánom Paskom," prezradil denníku Aha! zdroj z okolia Karla Gotta.

Jeden z najlepších odborníkov v odbore otorinolaryngológie v Európe Majstrove hlasivky veľmi dobre pozná, spevák je totiž mnoho rokov jeho VIP pacientom.

"Mnohokrát mi pomohol, keď som mal mať večer koncert a od rána som mal problémy s hlasom," spomína Gott, ktorý na Pasku nedá dopustiť.

Bývalý dlhoročný primár ORL v Nemocnici Na Homolke ale musí liečbu hlasu legendárneho speváka konzultovať aj s jeho onkológom, profesorom Markom Trněným (55) z Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie