Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dobré správy! Karel Gott sa vyliečil z rakoviny
Zdielať na
Hudba

Dobré správy! Karel Gott sa vyliečil z rakoviny

Niekoľkonásobný český slávik Karel Gott sa v piatok prostredníctvom sociálnej siete podelil o skvelú správu so svojimi fanúšikmi. Je vyliečený z nádorového ochorenia.

Karel Gott vyhráva boj nad rakovinou lymfatických uzlín. Na svoj Facebook napísal, že jeho nádorové ochorenie úplne zmizlo.

"Moji milí priaznivci, dnes som v nemocnici absolvoval plánované finálne vyšetrenie. Podstúpil som magnetickú rezonanciu a CT, ktoré potvrdili, že nádorové ochorenie úplne zmizlo. Mám obrovskú radosť, pretože dnešné výsledky posilnili moju nádej, že sa opäť vraciam do života. Teraz ma samozrejme bude čakať veľmi dôležitá rekonvalescencia, pravidelne budem dochádzať na kontroly v nemocnici, ale najviac sa teším na to, že pozvoľna začnem s hlasovou rehabilitáciou. Práve s ohľadom na moje ochorenie musím  zvážiť, kam až budú moje sily stačiť. Mojou ctižiadosťou je vrátiť sa na javisko v takej forme, ktorú u mňa ľudia poznajú a právom očakávajú a nechcem byť ľutovaný a tolerovaný, že choroba poznamenala môj výkon. Dovtedy si budem užívať čas so svojou rodinou," napísal Karel Gott.

Spevácka ikona je v najlepších rukách českých lekárov. Celý čas mu je oporou aj manželka Ivana s deťmi.

Karlovi Gottovi diagnostikovali rakovinu, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie