Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prasklo na Karla Gotta: Luciu Bílú zahrnul diamantmi, zlatom a luxusom
Zdielať na
Showbiznis

Prasklo na Karla Gotta: Luciu Bílú zahrnul diamantmi, zlatom a luxusom

Zdroj: blesk.cz

Karel Gott (76) je nielen žijúca legenda medzi českými spevákmi, ale tiež neskutočný bohém a grand. Svojich fanúšikov si rozmaznáva, ale najbližších priateľov, tých dokonca zahŕňa luxusom. Svoje o tom vie speváčka Lucie Bílá (50), ktorá to na Gotta prezradila v úplne novom filmovom dokumente. Pochválila sa, že od Gotta dostala niekoľko zlatých predmetov a dokonca aj diamanty.

Podľa Bílej, ktorá s Gottom spolupracuje od deväťdesiatych rokov, má Zlatý slávik aj zlaté srdce píše blesk.cz.

"Karel je neuveriteľná osobnosť a hlavne je láskavý, vedľa neho stačí povedať len napríklad: Kájo, vy máte tak pekný kufor, a na druhý deň prišiel jeho vodič a ten kufor mi priviezol," prezradila Bílá. Od Gotta ale dostala oveľa viac.

"Raz som prišla k nemu na návštevu a dostala som od neho briliantové náušnice. Len tak, bez toho aby mal dôvod, bez nejakých narodenín, menín.

Alebo sa ma raz spýtal: Viete, čo je šťastie? Šťastie je iba muška zlatá. A ja mám od Káju Gotta mušku zlatú, takú krásnu na ihle.

A ja som mu za ňu vďačná, boh vie, kde by som bola, keby som tú mušku nemala," raduje sa speváčka.

Gott vraj myslel aj na jej nedávno zosnulú matku Hanu.

"Kedysi som, keď mal sedemdesiatpäť, od neho dostala krásnu mincu, pardon, nie mincu, ale medailu, medailu zlatú.

A bola som za ňu vďačná, on jednu dal dokonca aj mojej matke s krásnym venovaním," dodáva Bílá v novom dokumente Všetky lásky Karla Gotta.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie