Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Lucie Bílá oslávi 50 rokov, prvým gratulantom bol primátor
Zdielať na

Lucie Bílá oslávi 50 rokov, prvým gratulantom bol primátor

Speváčka Lucie Bílá už o dva dni oslávi svoje životné jubileum, krásnych 50 rokov. A práve pri tejto príležitosti pripravuje pre svojich fanúšikov na tento víkend tri neopakovateľné koncerty v rámci svojho turné Fifty-fifty.

Ženy sú vraj na svoj vek citlivé, no Lucka sa svojím jubileom chváli. Veď oslava, akú chystá, naozaj nemá obdobu. V utorok popoludní dostala svoju prvú narodeninovú kyticu, a to priamo z rúk primátora hlavného mesta, Iva Nesrovnala.

Príjemné stretnutie sa uskutočnilo v priestoroch Primaciálneho paláca a Lucka ako bonus dostala aj súkromnú prehliadku s odborným výkladom priamo od primátora.

Tajná chodba

"Vidno, že má Bratislavu rád," hovorí speváčka. Vďaka stretnutiu dokonca zistila, že má s primátorom čosi spoločné. "Môj otec pochádza Brna," prezrádza primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. "To jsté ako ja, tatko z Petržalky," hovorí Bílá.

V Primaciálnom paláci ešte nebola. O to viac ju ohúrili nádherné historické priestory a primátor ju dokonca previedol aj tajnou chodbou až priamo k zrkadlovej sieni.

Byt v Bratislave

Speváčka Bratislavu úprimne miluje, cíti sa tu ako doma a možno aj práve preto práve tu oslávi svoje narodeniny, a to hneď trikrát.

"Teší nás, že si tu kúpila byt a možno bude aj platiť dane, to srandujem," uzatvára Nesrovnal.

Na mieste bola redaktorka Alexandra Pavlovič-Hinková:

Pre ženu

Najčítanejšie