Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lucka Bílá chystá prekvapenie. Pošlite mail a vyhrajte lístok na koncert
Zdielať na

Lucka Bílá chystá prekvapenie. Pošlite mail a vyhrajte lístok na koncert

Speváčka Lucie Bílá sa chystá svoje životné jubileum osláviť vo veľkom štýle. V Bratislave odspieva tri koncerty. Pre svojich fanúšikov si pripravila prekvapenie.

Už o niekoľko hodín to vypukne. Asi najväčšia šou, akú Lucie Bílá v Československu vôbec pripravila. Ladia sa posledné detaily. "Lucka má zvukovú skúšku a set upuje sa zvuk. Ešte musíme rozložiť stoly, stoličky. Sú to už len také zahrievacie minúty pred tým, ako to zajtra spustíme," opisuje režisér Jeffo Minařík.

Vstupenky daruje

Lucie je už na prvý pohľad v tej najlepšej forme. Pripravená na to, že počas troch koncertov odspieva dovedna 75 svojich najznámejších hitov. Samozrejme, do ligotavého mikrofónu, ktorý dostala k svojmu okrúhlemu jubileu.

Spevácka diva dostala stovky gratulácií, ktoré ju dojali natoľko, že sa chce svojim fanúšikom odvďačiť. "Dvesto vstupeniek by som chcela venovať," hovorí speváčka.

Pošlite mail

Dostať sa na jubilejný megakoncert tak nebolo nikdy jednoduchšie ako teraz. Za jeden, jediný email. "Stačí, ak ľudia pošlú svoju žiadosť na emailovú adresu nadacia@joj.sk, to je oficiálna adresa našej nadácie. A my potom týchto 200 prihlásených pošleme tímu Lucie Bílej," opisuje postup riaditeľ Nadácie televízie JOJ Ľuboš Sarnovský.

Reportáž spracoval redaktor Samuel Migaľ:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie