Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucia Bílá má dnes 50 rokov: Tajomstvo jej adopcie! Za čo sa matka hanbila?
Zdielať na
Showbiznis

Lucia Bílá má dnes 50 rokov: Tajomstvo jej adopcie! Za čo sa matka hanbila?

Okolo Lucie Bílej (50) bolo vždy rušno, a to nielen dnes, keď speváčka oslavuje päťdesiate narodeniny. Do jej priazne sa pokúšali dostať podivné existencie, niekedy aj psychicky chorí ľudia. Jedna žena sa Luciu dokonca pokúšala presvedčiť, že je jej matka a Lucia je v skutočnosti adoptovaná.

"Pred časom sa nejaká pani rozhodla, že je moja matka. Poslala mi rodný list, ktorý mal dokázať, že som adoptovaná. Vraj nech sa moji rodičia medzi ňu a mňa nepletú," zverila sa Lucie v jednom z rozhovorov.

Vďaka tomu tiež vyšla na svetlo sveta informácie, že Lucia ako malá trpela vykĺbeným bedrovým kĺbom a strávila detstvo uviazaná v strojčeku - píše blesk.cz.

"Neviete si predstaviť, čo to urobilo s mojou mamičkou," vysvetľovala speváčka, ktorá sa narodila ako Hana Zaňáková.

"Ospravedlňovala sa mi. Hovorila: Hanička, prosím ťa, prepáč, ja som ťa prvé dva roky vôbec nefotila, pretože si bola uviazaná v strojčeku a ja som sa hanbila a nechcela som ťa takto vidieť. Odfotila som si ťa, až keď ťa z toho strojčeka vybrali..." prezradila Bílá.

Tá už dnešné jubileum bohužiaľ oslávi bez milovanej mamičky Hany, ktorá pred časom zomrela. Oporou jej zostáva syn Filip a brat Karel Zaňák s rodinou, pretože partner Lucii v živote opäť chýba...

Lucie Bílá oslávila 50 rokov, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie