Skoro jasno
15°
Bratislava
Speváčka Lucie Bílá po smrti matky: Zo záhrady urobí cintorín
Zdielať na
Showbiznis

Speváčka Lucie Bílá po smrti matky: Zo záhrady urobí cintorín

Zdroj: ahaonline.cz

Nedokáže sa zmieriť s jej smrťou. Preto chce Lucie Bílá (49) podľa informácií Aha! pochovať urnu s pozostatkami milovanej mamičky Hany Zaňákovej († 76) na záhrade svojej vily. Plánuje tajný obrad, vlastne malý rituál s urnou, kňazom aj stavbou kaplnky.

Nemôže sa rozlúčiť s urnou. Pritom cez víkend ubehnú už tri týždne od smrti speváčkinej mamy, ktorá bola spopolnená bez účasti rodiny v Kladne.

"Lucka by mamičku rada mala čo najbližšie. Bola pre ňu všetkým. Hovorila o nej celý život ako o svojom anjelovi," povedal denníku Aha! človek blízky speváčke.

A preto vraj Lucie stále viac zvažuje, že mamičku neuloží do rodinného hrobu Zaňákov v Otvoviciach, ale postaví jej malú kaplnku na záhrade.

V nej by mala byť urna s popolom pani Zaňákovej uložená pri súkromnom smútočnom obrade a malom osobnom rituáli. Poslednú rozlúčku by viedol Zbigniew Czendlik (51). S rímskokatolíckym farárom z Lanškrouna je totiž Lucie v neustálom kontakte, a on navyše celú jej rodinu veľmi dobre pozná.

"Luckinu mamičku, keď ochorela, tiež párkrát navštívil a udelil jej posledné pomazanie, teda sviatosť chorých," zveril sa náš zdroj.

Mamička Slávice zomrela po dvojročnom ťažkom boji s následkami dvoch vážnych mozgových príhod. Kvôli silnému krvácaniu do mozgu musela byť dokonca operovaná. Ležala dva týždne v umelom spánku, a keď sa prebudila, bola na polku tela ochrnutá. Posledný rok bola hospitalizovaná v nemocnici v Kladne a posledné týždne už ani nevnímala.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie