Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Diva Lucie Bílá bonzla, prečo ju Talent stále baví...
Zdielať na

Diva Lucie Bílá bonzla, prečo ju Talent stále baví...

Postupuješ-nepostupuješ. Nad tým, aký verdikt padne, musí porota šou Česko Slovensko má talent rozmýšľať. Televízia JOJ vysiela šou už piaty rok a za ten čas sa zmenili nielen moderátori, ale i porota. Dvaja porotcovia sú na svojich stoličkách ale od začiatku - Lucie Bílá a Jaro Slávik.

Porotcovská stálica už v piatom ročníku šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá prezrádza, v čom je tento ročník iný ako tie predošlé.

"Zmenili nám porotu, za čo som ja vďačná. Diana Mórová je super a Jakub Prachař? Ten je skvelý! Ja som jeho fanúšička,"  prezrádza speváčka a porotkyňa.

Práca snov

Na šou nedá dopustiť. "Vďaka nej sa bavím, pretože ja sa inokedy nemám čas a ani priestor baviť," hovorí Lucie Bíla.

Porotkyňa si talenty, ktoré vystupujú na pódiu, užíva. "Stále ma niečo prekvapí a tento rok si vôbec netrúfnem tipnúť, kto zvíťazí," odtajuje.

Opäť prekvapená

Lucie všetko intenzívne prežíva. "Keď ma niečo dojme, alebo dostane, tak nevydržím a pustím aj nejakú tú slzu," hovorí.

Tento rok je každé číslo dobré. Dokonca jedno prekonáva druhé. "A to som si myslela, že už ma nič neprekvapí," vtipkuje Lucie.

Našla si tanečníkov

Speváčka si dokonca v tomto ročníku našla i tanečníkov, ktorí ju budú sprevádzať budúci rok na turné. "Ja som si netrúfla ich ani osloviť, ja som ich išla poprosiť," priznáva.

Luciu tá súťaž natoľko baví, že si vie predstaviť, že aj ďalších desať ročníkov by odsedela v porotcovskej stoličke. "Nebudem sa vnucovať, ale myslím, že by bola škoda, keby ma nevzali. Aj pre nich," vtipkuje.

Pozrite si, čo prezradila Lucie Bílá o piatom ročníku šou Česko Slovensko má talent:

Súvisiace články

Najčítanejšie