Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Junior a Marcel z Talentu moderovali správy, pozrite sa...
Zdielať na

Junior a Marcel z Talentu moderovali správy, pozrite sa...

Noviny televízie JOJ boli v stredu v ohrození. Dalo by sa povedať pri troche fantázie. Do štúdia sa totiž doslova natlačili moderátori šou Česko Slovensko má talent Junior a Marcel. Pozrite sa, ako do dopadlo...

Zatiaľ čo Juniora zaujímali technické vychytávky štúdia, v ktorom sa vysielajú Noviny televízie JOJ, Marcelovi záležalo na vizáži. A potom to prišlo. "Môže byť, že dobrý večer?" pýta sa Marcel režiséra.

"Junior, pokračuješ o tri sekundy," ozýva sa režisér. "Aj dnes pre vás máme aktuálne spravodajstvo z dramatických kastingov pred porotcov," hovorí na výzvu režiséra Junior.

Milióny súťažiacich

Páni sa do svojich úloh vžili celou dušou a chvíľami to možno až preháňali, iba trošku. "Na mieste sú už milióny súťažiacich a aj porota, ktorá bude celý deň rokovať o ich osude," hovorili za moderátorským pultom.

Napokon ich zo štúdia museli vyhodiť, predsa len, spravodajstvo sa musí vysielať na čas.

Česko Slovensko má talent je slovenskou verziou televíznu zábavnej šou – Got Talent. Najuniverzálnejšia svetová talentová šou ponúka šance každému, bez ohľadu na typ talentu – tanec, spev, akrobacia, kaskadéri, komedianti, recitátori.

Kvalita talentu

V Česko Slovensko môžu súťažiť všetci bez ohľadu na vek - deti, tínedžeri, dospelí, dôchodcovia. Všetci sú meraní len jediným metrom: kvalitou predvedeného talentu a získaním sympatií porotcov a publika.

Pozrite sa, ako si v štúdiu počínali Junior a Marcel:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie