Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šou Česko Slovensko má talent prekvapuje! Nielen talentmi, i porotou...
Zdielať na

Šou Česko Slovensko má talent prekvapuje! Nielen talentmi, i porotou...

Česko Slovensko má talent je už v plnom prúde. Diváci sa majú rozhodne na čo pozerať. čo však o šou hovorí človek, ktorý ju má celú pod palcom?

Tento rok sa v šou Česko Slovensko má talent objavilo mimoriadne veľa dobrých talentov. "Mali sme ročnú pauzu a ten formát postupne rezonuje a dozrieva. A to nielen u nás, ale všade vo svete," prezrádza režišéf Jeffo Minařík.

V každej krajine pribúdajú série. "Briti ich tuším majú deväť. Američania ešte viac. Na Slovensku je to už piata séria a asi najlepšia," dodáva.

Talenty zo Slovenska i sveta

Vidno to nielen na šikovných Slovákoch, ale i talentoch zo zahraničia. "Veľmi veľa ľudí sa prihlásilo zvonku, najmä z Ukrajiny, no nádejné talenty prišli i z Ruska," hovorí režisér.

Záujem bol veľký. "Už teraz máme prihlásených záujemcov na budúci rok. Takých, ktorí sa nestihli prihlásiť," odtajuje Jeffo Minařík.

Menej spevákov

Na konkurzoch sa objavujú aj ľudia, ktorí neuspeli v predošlých ročníkoch. "Máme veľa stálic. Prišli už niekoľkýkrát. Niektorí prekvapili, pretože si uvedomili, že už niečo originálne musia predviesť, no našli sa aj notorici, ktorí chodia stále s tým istým," hovorí režisér.

Spevákov je tento rok síce menej, ale mimoriadne talentovaných. "Oni prechádzajú sitom cez tvorcov a my sme si povedali, že keďže speváckych súťaží je veľa, už ponúkame len to kvalitnejšie, alebo potom to, čo nikto z nás nechápe, prečo sa prihlásili," vysvetľuje.

Nováčikovia v porote

Nováčikovia nie sú len na pódiu, ale i v porote. "My sme volili, ako porotu vylepšiť, zatraktívniť. Celý čas sme mali niekoho v zákulisí, kto sa teraz ukázal ako fakt skvelý porotca. Jakub ako porotca sa vydaril," hovorí Minařík.

K dvom chlapom a Lucii Bílej následne hľadali ženu. "Nechceli sme to mať celé testosterónové, tak sme museli hľadať. Lámali sme Dianu, lebo tá mala sprvu zábrany, ale voľba bola dobrá," konštatuje.

Moderátori Marcel a Junior sú ostrieľaní profesionáli. Pri nich nebolo pochýb, že budú skvelí.

Česko Slovensko má talent je plné prekvapení, pozrite si rozhovor:

Súvisiace články

Najčítanejšie