Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ján Mečiar bonzol ďalšiu zo svojich vášní. Relaxuje na...
Zdielať na

Ján Mečiar bonzol ďalšiu zo svojich vášní. Relaxuje na...

Ján Mečiar má viacero vášní a koníčkov. patrí medzi ne napríklad astronómia či preteky veteránov alebo behanie, ktorému sa aktívne venuje. Má však ale vášeň, o ktorej vie málokto. Čím tento muž dokáže ešte zaujať?

Obľúbený moderátor miluje jachty a more! Na lodi ho ale často nevidieť. Veď aj samotné more videl prvýkrát ako tridsiatnik. "Mal som 31 alebo 32 rokov. No hneď som bol na jachte," spomína.

Papiere na jachtu

Svoju lásku k plachteniu dokonca spečatil. "Mám papiere, už som kapitán," hovorí hrdý Ján. "A už aj šoférujem vlastné lode," dodáva.

Jedným dychom ale moderátor dodáva, že milionár nie je. "Sú to moje vlastné lode, ale iba na týždeň," dopĺňa.

Plachtenie Jána naozaj dostalo. Inú dovolenku ako na lodi si už ani predstaviť nevie.

Stres z parkovania

Kapitánom je už niekoľko rokov. Napriek tomu stále prežíva stres. "Problémy mi robí parkovanie lodí," prezrádza svoju slabosť.

"Nemôže sa sa stať nič dramatické, že by sme sa potopili napríklad. Ale keďže to nie je moja loď a ani tá vedľa nie je moja, tak mám vždy rešpekt. Keď ich totiž otrieskam, musím to zaplatiť," vysvetľuje.

Jeho snom je prežiť na mori niekoľko mesiacov. "Chcel by som v máji odísť do Chorvátska a v októbri sa vrátiť," prezrádza. Práca mu ale tento "luxus" neumožňuje.

Ján Mečiar o láske k plachteniu, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie