Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tour televízie JOJ po slovenských mestách začala! Bratislava sa bavila...
Zdielať na

Tour televízie JOJ po slovenských mestách začala! Bratislava sa bavila...

Tour televízie JOJ odštartovala! Začiatok bol na nábreží Dunaja v Bratislave, kam počas dňa prišla tisícka ľudí. Noviny išli naživo priamo z Námestia Milana Rastislava Štefánika. Okrem toho si fanúšikovia prišli na svoje počas autogramiády i pestrého programu rôznych umelcov. Tour sa skončila v neskorých večerných hodinách. V približne tom istom čase dorazilo do cieľa aj 4 500 bežcov bratislavského nočného behu.

Televízia JOJ už po piatykrát cestuje za svojimi divákmi a fanúšikmi do troch rôznych kútov Slovenska. V hlavnom meste svoju tohtoročnú tour odštartovala. O zábavu bolo postarané nielen pre dospelých, ale i tých najmenších. Okrem atrakcií a hier zabával prítomných aj Miro Jaroš.

Moderátorom večera bol Vlado Voštinár, ktorý potvrdil, že aj profesionál je len človek. Hneď v úvode sa trošku pomýlil.

Fotografie i podpisy

Z námestia sa divákom už počas dňa prihovárala aj obľúbená dvojica moderátorov - Lucia Barmošová a ĽUboš Sarnovský.

Následne nielen oni dvaja ale i ďalšie hviezdy televízie JOJ rozdávali autogramy. A ľudia si na fotografie či podpisy svojich obľúbencov pokojne vystáli aj rad.

Night run

Celodenný program sprevádzala dobrá nálada. Tá sa k večeru vystupňovala. Nielen preto, že večer sa priamo z námestia vysielali Noviny, ale aj preto, že 4 500 bežcov sa rozhodlo absolvovať Night run.

Na záver si slovo nenechal ujsť ani generálny riaditeľ televízie JOJ. "Bude dobre aj v Prešove, aj v Poprade," skonštatoval Marcel Grega.

JOJka v meste bavila Bratislavu, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie