Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
O pár hodín to vypukne. JOJka v meste odštartuje v Bratislave
Zdielať na

O pár hodín to vypukne. JOJka v meste odštartuje v Bratislave

V sobotu ste ešte mohli sledovať Noviny zo štúdia, v nedeľu ich ale uvidíte naživo z nábrežia Dunaja. Aj tento rok opäť jojkári cestujú za vami s programom JOJka. Prvou tohtoročnou zastávkou bude hlavné mesto. V Bratislave TV JOJ ukáže to najlepšie zo zákulisia vôbec po prvýkrát a počas dňa vás čaká množstvo zábavy. Večer, priamo počas vysielania, odštartuje jeden z najväčších nočných maratónov.

Prípravy na JOJku v meste začali už v predstihu. Pódium postavili technici ešte v stredu.

A priviezli ho na troch kamiónoch. Na prípravách pre bratislavskú JOJku v meste sa už robí štyri dni minimálne 12 hodín denne.

"Teraz stojíme na prázdnom námestí, ale už dnes večer začneme inštalovať kompletne celú detskú zónu," vysvetľuje Brand manager TV JOJ Roman Neuschl.

Všetko dokonalé

Medzitým sa technici pustili do ťahania káblov, prípravy svetiel alebo kamier aby diváci ale aj návštevníci JOJky v meste všetko dobre videli a počuli.

"Prebehnú technické skúšky, do dneska večera musíme doladiť všetko tak, aby sme zajtra mohli privítať našich divákov," hovorí vedúca produkcie spravodajstva TV JOJ Silvia Budaiová.

Bohatý program

Po Žiline, Nitre, Trenčíne, Košiciach alebo Banskej Bystrici chce JOJka v meste chytiť za srdce aj Bratislavčanov.

V hlavnom meste Slovenska sa však z tohto miesta nebudú iba vysielať iba správy naživo.

Deti sa môžu tešiť na rôzne atrakcie a všetci spoločne si môžu zspievať známehity so Zuzanou Smatanovou, skupinou Gladiátor či IMT Smile.

"Budeme vysielať špecifickú reláciu. Ľudia sa budú môcť zoznámiť s moderátormi rôznych relácií," hovorí Budaiová.

130 celebrít

A samozrejme nebude  chýbať autogramiáda. "Autogramiáda bude v krásnej zimnej záhrade. Príde viac ako 130 hercov a moderátorov," dopĺňa Neuschl.

Počas JOJky v meste čaká Bratislavčanov aj ďalšia perlička, mnohí si počas živého vysielania aj spoločne zašportujú.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie