Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
JOJka v meste v nedeľu štartuje v Bratislave, toto je jej program
Zdielať na

JOJka v meste v nedeľu štartuje v Bratislave, toto je jej program

K septembru už tradične patrí v JOJke veľké balenie. Vyrážame za vami, na turné po slovenských mestách. JOJku v meste už zažili v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline, Nitre, Trenčíne a v ďalších kútoch Slovenska. Tento rok zamierime aj tam, kde sme doteraz ešte neboli. Už túto nedeľu sa vidíme v Bratislave.

Diváci si živé vysielanie Novín môžu prísť pozrieť prvýkrát do Bratislavy.  "Ešte sme tu nikdy neboli a veľmi sa tešíme," hovorí Roman Neuschl z marketingu televízie JOJ. Program zavŕšený správami televízie JOJ sa prvýkrát objaví aj v Poprade.

"V Bratislave vás čakáme na Námestí Milana Rastislava Štefánika, stage a všetky ostatné veci sú už pripravené," prezrádza Neuschl. Okrem moderátorov a redaktorov televízie, si diváci môžu prísť vypočuť I.M.T. Smile, Gladiátor, Zuzana Smatanová. Celý program sa začína o 14:30. 

Varenie aj presádzanie záhrady

Ak máte malé deti, príďte o 13:30, kde na deti počká Miro Jaroš s tvorivými dielňami, pesničkami či detským kútikom.

Ak nestihnete do hlavného mesta prísť, môžete sa tešiť na hodinovú reláciu na stanici PLUS, ktorá divákom predstaví to najlepšie, čo stanica ponúka. "Budeme variť s Juniorom či presádzať záhradu," vymenováva Neuschl.

Autogramiáda

To stále nie je všetko. Na ľudí čaká autogramiáda hercov, spevákov, moderátorov a aj redaktorov televízie JOJ.

PROGRAM JOJ v meste - BRATISLAVA:

14:30 - kapela Metropolis

15:30 - kapela Zoči voči

16:30 - hodinová relácia JOJka z mesta

17:30 - kapela Gladiátor

18:00 - Zuzana Smatanová

19:00 - príprava pódia na Noviny

19:30 - Noviny s Luciou Barmošovou a Ľubošom Sarnovským

20:30 - kapela I.M.T. Smile

"Zaujímavosťou je, že v nedeľu sa v Bratislave beží aj Night run, ktorý o 19:55 odštartujeme priamo z Novín," prezrádza Neuschl.

JOJku v meste si ešte užijú obyvatelia Popradu (20.9, Sobotské námestia), ktorí sa môžu tešiť na Riša Müllera, skupinu Hex či Desmod. Týždeň potom v Prešove (27.9, Hlavná ulica) a tu vystúpi Adam Ďurica, Heľenine oči či Zuzana Smatanová.

Pozrite si celý rozhovor s Romanom Neuschlom z marketingového oddelenia:

Súvisiace články

Najčítanejšie