Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
JOJKA v meste rozvášnila Nitranov, páčilo sa aj Kamenárovi (33)
Zdielať na
Showbiznis

JOJKA v meste rozvášnila Nitranov, páčilo sa aj Kamenárovi (33)

JOJKA v meste, v tomto roku, "hviezdila“ do tretice v Nitre. Potešila nielen fanúšikov televízie JOJ, ale aj moderátorov či redaktorov, ktorí mali možnosť stretnúť sa s Vami... Skvelý program si nenechalo ujsť ani príjemné počasie. Svätoplukovo námestie zažilo skutočne nezabudnuteľný deň.

"Modlili sme sa po Žiline celú nedeľu, aby to vyšlo a zatiaľ to máme dopriané, dúfam, že nám to vydrží do minimálne do 22:15," hovorí vedúca produkcie Sylvia Budaiová. Objednávka na počasie skutočne vyšla, tisíce ľudí si nenechali ujsť podujatie, ktoré na námestí v centre Nitry pripravilo skvelú šou pre všetky vekové kategórie.

Na javisku nechýbali talentovaní domáci umelci, ktorí zožali obrovský úspech. Celým program už tradične sprevádzala jedinečná dvojica Vlado Voštinár a Michal Hudák a diváci mali o zábavu skutočne postarané. Fanúšikov, a najmä fanúšičky určite potešila aj hviezda kvízu Páli vám to.

"Celý čas tu som, tam som si dal pivo vzadu, niekde tam vzadu som si dal niečo na jedenie a teraz ešte idem tu na autogramiádu, všetci sú tu veľmi milí," hovorí Kamenár. Autogramiáda JOJ-károv trvala do večera, lovci čakali na svoje hviezdy aj mimo stanu. Na jednej vlnovej dĺžke sa ocitli diváci aj s blokom Senzi TV – tú si pochvaľovali nielen oni, ale aj účinkujúci.

"Konečne pre nás, pre staršiu a strednú generáciu vznikla táto nádherná relácia Senzi TV a keď teraz vidím, ako sa to všetko naživo nakrúca, pripomína mi to staré časy," dodala speváčka Lýdia Volejníčková.

Zdroj: topstar.sk/Drahu Dobrovicsová

Zdielať na

Najčítanejšie