Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Chorá Libuška Šafránková: Vyvára jej sestra
Zdielať na
Showbiznis

Chorá Libuška Šafránková: Vyvára jej sestra

Zdroj: archív blek.cz

Po operáccii rakoviny pľúc je Libuška Šafránková (62) takmer rok v rekonvalenscencii a darí sa jej zo dňa na deň lepšie. Veď sa o vzorne stará nielen manžel Josef Abrhám (75), ale i sestra Mirka (57).

“Dnes máme na obed dokonalú hovädziu polievku s rezancami, ktorú priniesla sestra,“ pochválila sa Blesku Libuška. Dokonalá sestra Miroslava alias Borůvka z filmu Jak svět přichází o básníky sa o staršiu sestru stará vzorne.

Vie, že domáca strava je nenahraditeľný liek, a tak chorej Popoluške vyvára a neustále ju chodí navštevovať a povzbudzovať.

Našťastie to má k nej Miroslava čoby si kameňom dohodil. Obe sestry totiž bývajú vo vilovej štvrti v pražských Záběhliciach a sú od seba vzdialené len niekoľko ulíc.

To, že Libuška má v sestre skutočný poklad, dokazuje aj fakt, že Miroslava za ňu prevzala na Hrade metál od prezidenta Miloša Zemana (72).

“Urobila som to veľmi rada a bola som na sestru veľmi pyšná,“ priznala Blesku Mioslava, ktorá po ceremoniále okamžite upaľovala za Libuškou. Tá slávostný akt odovzdávania vyznamenaní bedlivo sledovala s manželom v televízii.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie