Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Obavy o chorú Šafránkovú si na Abrhámovi vyberajú svoju daň
Zdielať na
Showbiznis

Obavy o chorú Šafránkovú si na Abrhámovi vyberajú svoju daň

Zdroj: koláž ahaonline.cz, sedmička.cz

Najskôr prišla vlani na jeseň krutá diagnóza a pár týždňov pred vianočnými sviatkami radikálny chirurgický zákrok – v tú chvíľu sa oči verejnosti upreli na hviezdny pár českého hereckého neba Libušu Šafránkovú (61) a Josefa Abrháma (75). Diagnóza zhubného pľúcneho tumoru citlivo zasiahla rodinu hercov a ich priateľov i fanúšikov.

O tom, ako to s Libušou Šafránkovou dnes vyzerá, svedčí fotografia Josefa Abrháma, ktorú urobili reportéri Sedmičky pred vilou manželov na pražskom Spořilove - píše ahaonline.cz.

Pohľad na jedného z idolov domáceho filmového obecenstva je naozaj smutný a svedčí o tom, aká dráma sa odohráva za múrmi domu, kde zbožňovana Popoluška bojuje svoj zápas s neliečiteľnou chorobou.

Večný švihák Josef Abrhám je svojim niekdajším tieňom, v postave zahalenej v domácom župane, zarastenej tvári a rozstrapatených vlasoch by ste len ťažko rozpoznávali vždy distingvovaného a elegatného herca.

Čo ale zabolí najsilnejšie, je pohľad na jeho strápený a unavený výraz. Ten hovorí za všetko. Dni a noci strávené láskavou starostlivosťou o milovanú ženu sa na ňom podpísali. Prajeme manželom mnoho síl a pevné zdravie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie