Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Libuše Šafránková (61): Manžel trpí stihomamom a z Popolušky je Abrhámová
Zdielať na

Libuše Šafránková (61): Manžel trpí stihomamom a z Popolušky je Abrhámová

Zdroj: ahaonline.cz

Je síce vzorným manželom, ale vyzerá to tak, že Josef Abrhám (74) začína trpieť stihomamem. Na návštevy chorej Libušky Šafránkovej sa maskuje tak, aby ho nikto nepoznal. Naposledy si dokonca nasadil slnečné okuliare, napriek tomu, že vonku bola tma tmúca. A to nie sú zďaleka jediné manévre okolo chorej herečky.

V priebehu prvých návštev to vyzeralo, že sa herec halí do čapice a šálu kvôli zime, ale opak je pravdou. Do nemocnice sa zakráda zásadne po návštevných hodinách a vždy zahalený od hlavy k päte. Podľa informácií dávajú sestry veľký pozor, kto za Popoluškou chodí. “Vždy, keď za ňou príde návšteva, idú sa jej spýtať, či vôbec toho človeka čaká,“ prezradil nám zdroj s tým, že herečka v Motole dokonca leží pod menom Abrhámová!

Josef Abrhám má o svoju manželku neskutočný strach, veď jej odobrali pätinu pľúc s nádorom a po náročnej operácii sa ešte objavili komplikácie pneumotoraxu (prasknutie pľúc). Herečku čaká náročné obdobie. “Pokiaľ nádor nie je zhubný, chce to vynechať fyzickú námahu. Pokiaľ bude nález malígny, bude sa postupovať podľa liečby, ktorá zatiaľ nie je odhadnuteľná,“ vysvetľuje lekár, ktorý si neprial byť menovaný.

Josef Abrhám sa maskuje, akoby trpel stihomamom

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie