Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kartár predpovedá Šafránkovej a Bartoškovi: Čo im prinesie rok 2015?
Zdielať na

Kartár predpovedá Šafránkovej a Bartoškovi: Čo im prinesie rok 2015?

Zdroj: koláž ahaonline.cz

Nový rok sa vždy nesie v znamení rôznych predsavzatí, ale i prognóz do budúcnosti. Oslovili sme preto známeho numerológa Josefa Pražáka a požiadali ho o krátku predpoveď, čo čaká v nasledujúcom roku s rakovinou bojujúcu Libušu Šafránkovú a Jiřího Bartošku.

Jiří Bartoška (24. 3. 1947): Nestresovať sa a nerozčuľovať

Toto obdobie prináša Jiřímu čas, v ktorom môže po zmenách v uplynulom roku získať rovnováhu a pokoj a vyťažiť z predchádzajúcich skúseností pochopenie a silu. Treba sa vyhýbať stresovým situáciám a rozčúlení a snažiť sa prekonať úzkostné stavy. Vhodné je väčšie množstvo ovocných štiav, bylinkových čajov, ktoré čistia krv a posilňujú srdcovú činnosť.

archív ahaonline.cz

Libuše Šafránková (7. 6. 1953): Čas na vplyvných priateľov

Za Libušou stojí bezpečný rok, nebude to však pre rutinnú a všednú činnosť. Pokiaľ ho využije k stykom s vplyvnými priateľmi, prinesie jej to pokoj a bezpečí. Jej činorodosť vyvolá potrebu uvoľniť energiu na kontakty a rôzne koníčky. Pokiaľ by svoju mentálnu energiu neusmernila, mohla by sa stať nedotknuteľnou, v sprievode zlých snov alebo nespavosťou. Orazotvornosť sa rozbieha, všetky činnosti musia byť náročné a podnetné, aby umožnili úplné využitie mentálnej energie, ktorá je tu k dispozícii.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie