Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Libuše Šafránková má zdravotné problémy: Jej sestra dostala 3 oriešky
Zdielať na
Showbiznis

Libuše Šafránková má zdravotné problémy: Jej sestra dostala 3 oriešky

Zdroj: blesk.cz

Obľúbená herečka Libuška Šafránková v stredu večer dostala štátne vyznamenanie od prezidenta Miloša Zemana. Herečka vlani prekonala rakovinu pľúc a kvôli tomu herectvo, bohužiaľ, zavesila na klinec: A ani slávnostného odovzdávania ocenení sa zo zdravotných dôvodov nezúčastnila. Z Pražského hradu si za ňu odniesla medailu sestra Miroslava Drozdová.

Herečka Libuška Šafránková sa už nejaký čas neobjavuje na verejnosti. Dokonca tiež prestala robiť svoje milované povolanie – herectvo. Kvôli rakovine, ktorá ju pred časom postihla, musela ísť na operáciu, pri ktorej jej odobrali časť pľúcneho laloku. A preto odišla do ústrania.

“Nie, nie, ja nič nenakrúcam a zatiaľ nakrúcať nebudem,“ odpovedala pred časom herečka na otázku Blesku, kedy ju uvidíme v nejakom novom filme.

Herečka nedorazila ani na Pražský hrad, kde mala dostať ocenenie za zásluhy o štát v oblasti umenia. Nezúčastnila sa zo zdravotných dôvodov. Medailu za ňu prevzala jej sestra Miroslava Drozdová, ktorej to nesmierne pristalo. A naviac sú si sestry podobné ako vajce vajcu.

Miloš Zeman bol na herečku pripravený aj inak než len vyznamenaním. Keď Miroslave Drozdovej odovzdal ocenenie, pridal tiež oriešky, ktoré pred tým stihol ukázať celej sále. Jeho sympatie k herečke sú teda asi o dosť silnejšie než k ostatným nominovaný, Nikomu inému totiž nič naviac nedal.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie