Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Smolný týždeň českých hviezd strieborného plátna
Zdielať na
Showbiznis

Smolný týždeň českých hviezd strieborného plátna

Zdroj: archív ahaonline.cz

Smoliarka. Iva Janžurová (74) kývla na úlohu vo filmovom muzikáli Decibely lásky, hneď to ale odniesla pádom z auta. Snáď nič neprasklo v tých kostičkách, bola jej prvá myšlienka.

Na začiatku to vyzeralo nevinne. Rudolf Hrušínský (68) prichádza k terénnemu autu a ona má nastúpiť na miesto spolujazdca. Zlý úchyt a pád bol na svete - píše ahaonline.cz.

“Chcela som svižne nastúpiť. Chytila som sa ale takej zle upevnenej izolačnej gumy vo dverách. Ušli mi prsty a už som letela dole chrbtom,“ povedala otrasená Janžurová. Našťastie kosti vydržali a mohlo sa ďalej pokračovať v nakrúcaní.

Nie je to pritom prvýkrát, čo herečka kvôli práci mohla skončiť všelijako. Pred 13 rokmi sa na ňu v Stavovskom divadle v priebehu predstavenia Marie Stuartovna zrútila kulisa. Iva utrpela šok a o odniesol si to chrbát a hlava.

V Priebehu týždňa prišli nešťastne pri svojej práci k zraneniam aj Jiřina Bohdalová (84) a Lukáš Vaculík (53).

Bohdalka si narazila rebrá

Milované predstavenie Pani plukovníková v Divadle na Jezerke sa stalo osudné Jiřine Bohdalovej. Pri rýchlom prevleku kostýmov si v tme narazila rebrá. Herečka síce dohrala v bolestiach až do ďakovačky, na druhý deň však musela zrušiť nakrúcanie filmu Každý milión dobrý!, ktorého prvá klapka padla minulú sobotu.

Vaculík sa porezal na javisku

O tom, že s nožom nie je vhodné zahrávať sa, sa presvedčil Lukáš Vaculík (53). Pri jednej scéne v muzikáli Deti raja vyťahuje nôž z vrecka a opravuje lampu. Tentoraz mu ale ruka ušla a ostrá čepeľ sa zarezala do prstenníka pravej ruky. Krv vraj striekala až do prvých radov.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie