Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Hviezdna Jiřina Bohdalová: Už nie milionárka, ale miliardárka
Zdielať na

Hviezdna Jiřina Bohdalová: Už nie milionárka, ale miliardárka

Všeobecne sa vie, že Jiřina Bohdalová (84) mala vždy šťastnú ruku v investíciách a dokázala nazhromaždiť úctyhodný majetok. Lenže ak sa doteraz o nej hovorilo ako o milionárke, tak teraz je s tým koniec. Peňazí totiž bude mať na rozdávanie.

Na budúci rok oslávi herečka okrúhle jubileum, a už teraz sa chystajú oslavy. Predčasne totiž prišiel s originálnym darom jej dlhoročný kamarát Zdeněk Zelenka (60).

“Premýšľal som dlho, ako Jiřinu potešiť k jej 85. narodeninám. O chvíľu ale bolo rozhodnuté. Je to veľká herečka, tak dostane veľkú úlohu vo filme,“ povedal režisér ahaonline.cz a prezradil aj názov – Každý milión dobrý.

S vetchým prvýkrát

Úlohu napísal Jiřine Bohdalovej priamo na telo, a čo viac, urobí z nej miliardárku. “Urobil mi naozaj veľkú radosť. A už sa teším, až si budem môcť scenár prečítať. Hrala som čokoľvek, ale miliardárku ešte nikdy,“ raduje sa Bohdalka, ktorá tak k tohtoročným narodeninám dostane scenár a na budúci rok rovno hotový film. Vo filme si zahrá po boku Viktora Preissa (68) a Ondřeja Vetchého (52), s ktorým sa pred kamerou objaví prvýkrát.

Nepríčetná miliardárka?

A o čom to bude? Aj to Zelenka naznačil: “Príbeh je o miliardárke, ktorej sa po ťažkej nehode zmení pohľad na svet. Stane sa z nej samaritánka a začne svoje milióny rozdávať."

To sa ale nepáči lakomej neveste, manželke Vetchého, ktorá sa bojí o dedičstvo. Hlavnú hrdinku teda rodina zbaví svojprávnosti a nechá ju zavrieť do blázinca. Len advokát v podaní Preissa môže dokázať, že je miliardárka úplne príčetná...

Jiřinú Bohdalovú preslávil aj "útok" na novinárku. A to potom, ako dostala vysoké štátne ocenenie od prezidenta ČR Miloša Zemana. Pozrite si reportáž Martina Krpača:

Súvisiace články

Najčítanejšie