Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bohdalka to roztočila: Zjedla, vypila a vyfajčila čo mohla
Zdielať na

Bohdalka to roztočila: Zjedla, vypila a vyfajčila čo mohla

Zdroj: koláž ahaonline.cz

Aj vo svojom veku to vie Jiřina Bohdalová (83) poriadne roztočiť! Dokázala to na premiére filmu Fotograf, ktorý je inšpirovaný osudmi Jana Saudka (79). Prišla bo boku svojho priateľa miliardára Lubomíra Focka (59) plná energie. A ten si herečku rozmaznával, ako len mohol.

Na projekciu filmu, ktorý práve mieri do kín, sa prirútila o päť minút dvanásť. A na následnej party to pekne rozbehla. Najskôr sa vrhla na fotografa Saudka, s ktorým sa dala do reči. O čom sa bavili, vedia iba oni dvaja. Chvíľu na to herečka skočila na Karla Rodena (52), ktorý stvárnil hlavného hrdinu. “Karle, bol si báječný! Celý Saudek,“ chválila predstaviteša hlavnej úlohy a ten jej za to vlepil pusu na tvár.

Potom herečka so svojim sprievodom zamierila do Mramorovej sály paláca Lucerna a začala s ochutnávaním pochutín. Miliardár jej nosil guláš, ktorý potom jedli z taniera na lone a Focko jej dokonca sám čapoval pivo! Bohdalová vychladené pivečko ocenila a hneď sa napila. Na zažívanie si potom dvojica dala cigaretku.

ahaonline.cz

A pretože herečka nemala dosť, vrhla sa ešte na sladkú tortu. K tomu si však už sadla za bar a naložila si hneď celý tanier. Očividne bola v dobrej nálade, pretože sa smiala na celé kolo. Po polnoci sa dvojica odobrala k odchodu, Focko galantne pomáhal herečke do kabátu.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie