Jasno
19°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ďalšia rana pre Gotta: Prvá osudová žena je vážne chorá
Zdielať na
Showbiznis

Ďalšia rana pre Gotta: Prvá osudová žena je vážne chorá

Zdroj: archív ahaonline.cz

Strach v rodine. Bývalá partnerka Karla Gotta (76) a matka jeho dcéry Dominiky (42) Antonie Zacpalová, ktorá v minulých dňoch oslávila 80. narodeniny, sa borí s veľkými zdravotnými problémami. Čo bývalú tanečnicu trápi?

“Je vážne chorá. Dominika sa o ňu stará a veľmi jej pomáha,“ zveril sa denníku Aha! Gott, ktorý svoju bývalú priateľku občas navštevuje. “Matka sa drží,“ nechcela viac o zdravotných problémoch hovoriť Dominika.

“To viete, zdravíčko neposlúcha, nohy ma trápia... Som rada, že je Domča späť v Česku,“ povedala denníku Aha! pani Zacpalová. Milovanú dcéru má doma od jari, kedy sa po trinástich rokoch vrátila z Fínska.

Kvôli zdravotným problémom pani Antonie nechodí už tak často medzi ľudí. Cez víkend jej ale Dominika s kamarátmi usporiadala v luxusnej reštaurácii na pražských Vinohradoch narodeninovú párty, na ktorej si oslávenkyňa dopriala pohárik drahého šampanského.

Na pani Zacpalovej bolo vidieť, že si napriek zdravotným problémom narodeniny užila. Gott jej podľa našich informácií gratuloval k jubileu po telefóne.

Osudová žena Slávika: Láska na jednu noc

Karel Gott a Antonie Zacpalová sa do seba zamilovali po nakrúcaní televíznej relácie na jeseň roku 1972. Spevák ponúkol tanečníčke, že ju odvezie domov. Nakoniec ale zašiel do svojej vtedajšej vily v pražských Strašniciach: Práve tam bol počatý prvý potomok slávika – dcéra Dominika. Narodila sa v júni 1973. “Potom som už iného muža nemala,“ tvrdí pani Antonie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie