Jasno
13°
Bratislava
Karel Gott slávil 76: Ivana utiekla z vily
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott slávil 76: Ivana utiekla z vily

Zdroj: ahaonline.cz

Rok sa s rokom zišiel a spevák Karel Gott oslávil narodeniny. Tentoraz s poradovým číslom 76. A hneď ráno počas spevákovho slávnostného dňa z vily na Bertramke na niekoľko hodín odišla manželka Ivana Gottová (39).

Slávikova žena zmizla z domu po ôsmej hodine ráno a svojim autom si to namierila smer Južná spojka. Kam presne odišla, odmietol spevák povedať. “Možno mi chystá nejaké prekvapenie,“ smial sa Gott, keď ho denník Aha! dopoludnia navštívil, aby mu zablahoželal.

A kde boli dcérky Charlottka (9) a Nellinka (7)? “Možno sú niekde na koňoch, nevyzvedajte,“ smial sa spevák. Doma ale v tej chvíli nebol sám, spoločnosť mu robila jeho nová PR manažérka Aneta Stolzová (33).

“Darčeky a oslavu chystá pánovi Gottovi rodina až večer,“ avizovala medzi dverami.

“Narodeninový deň trávim tak, že nad sebou viac premýšľam. Taký pohľad dozadu – dopredu. A musím povedať, že sa cítim skvelo,“ prezradil Gott, ktorému lekári na konci júna diagnostikovali srdcovú arytmiu a lieči sa v pražskom IKEM.

“Aj napriek týmto ťažkostiam sa snažím dodržať zazmluvnené záväzky a nič neruším. Inak sa budem snažiť do nasledujúcich týždňov pracovne zvoľniť,“ dodal Karel.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie