Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Gotta sužujú zdravotné problémy: Nedorazil na nakrúcanie
Zdielať na
Showbiznis

Gotta sužujú zdravotné problémy: Nedorazil na nakrúcanie

Zdroj: blesk.cz

Tomu, že už sa Karel Gott začína kvôli zdravotným problémom šetriť, nasvedčuje udalosť zo štvrtkového poludnia. Spevák mal totiž s Českou televíziou navštíviť bývalú kaviareň Vltava, kde začínal kariéru. Lenže sa tak nestalo.

Slávik síce na poludnie prišiel na Kavčie hory, kde na neho čakal štáb, na miesto ďalšieho nakrúcania už ale neprišli. “Všetko sa realizovalo v budove ČT,“ povedala Blesku Gottova hovorkyňa Aneta Stolzová.

“Chceli sme ho šetriť a nevoziť ho do mesta v popoludňajšej kolóne,“ dodal zdroj zo štábu ČT, ktorý si neprial byť menovaný.

“Predtým tu nebola len kaviareň, ale tiež terminál ČSA,“ prezradil o mieste, kde sa malo nakrúcať, hovorca Student Agency Aleš Ondrůj.

Česká televízia odviezla Slávika po krátkom nakrúcaní na Kavčích horách domov. Keď vystupoval pred svojou vilou na Bertramke, pôsobi unavene a zdalo sa, že bude doma odpočívať. Lenže Majster, to je nezmar na pohľadanie. Pred 16. hodinou nasadol do svojho mercedesu a odfrčal do nahrávacieho štúdia.

Profesor Pirk pre Blesk: Gottovi už nie je dvadsať...

“Karlovi Gottovi nehrozí žiadna operácia srdca ani srdcovej chlopne. Tak ako stovky ďalších ľudí k nám chodí na kontrolu, pretože mu už nie je dvadsať,“ povedal Blesku profesor Jan Pirk (67).

“Taktiež je celý život vo veľkom pracovnom vypätí. V nedeľu má koncert, ktorý som mu schválil, pretože nie je dôvod, prečo by nemohol spievať,“ dodal.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie