Jasno
11°
Bratislava
Karel Gott plný obáv: Choroba mu berie prácu, skončil aj v rádiu
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott plný obáv: Choroba mu berie prácu, skončil aj v rádiu

Zdroj: blesk.cz

Už pochopil, že musí zvoľniť. Karel Gott, ktorý v utorok oslavuje 76. narodeniny, vypočul rady lekárov a obmedzuje pracovný režim. Napríklad na vlastnú žiadosť ukončil po štyroch rokoch svoju rozhlasovú reláciu.

Gottovi lekári v druhej polovici júna diagnostikovali srdcovú arytmiu. Spevák tvrdil, že bude pokračovať v nastavenom pracovnom tempe, len bude chodiť na pravidelné kontroly – píše blesk.cz.

Lenže kardiológ Jan Pirk (67) Karlovi prehovoril do duše: “Odporučil som mu zvoľniť,“ prehlásil popredný český lekár. A Gott, hoci si to nerád pripúšťa, ho vypočul.

Karel sa totiž týždeň na to, čo sa dozvedel, že má choré srdce, rozhodol pre ukončenie svojej pravidelnej rozhlasovej relácie Späť si dáme tento film. Tú každý týždeň vysielala stanica ČRo.

“Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol, že 223. diel mojej rozhlasovej diskotéky bude definitívne posledný. Myslím si, že v najlepšom sa má prestať,“ povedal nám bez bližších podrobností Gott. Jeho verných poslucháčov to samozrejme zamrzelo.

Rozhlas mal podľa informácií Blesku záujem v relácii pokračovať, ale rozhodnutie Gotta rešpektuje. Je jasné, že súčasné zdravotné problémy hrali pri Karlovom premýšľaní nad budúcnosťou programu veľkú úlohu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie