Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Karel Gott: Bojí sa o život? Dostal ochranku
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott: Bojí sa o život? Dostal ochranku

Zdroj: ahaonline.cz

Okolo Karla Gotta (76) sa okrem nového tímu začali čím ďalej tým viac motať bodyguardi. Predtým ich služby využíval len na väčších koncertoch, teraz ho prvýkrát chránia aj na menších akciách a večierkoch.

Podľa informácií Aha! hrozí Gottovi určité nebezpečie.

Ochranka speváka v poslednom čase sprevádzala napr. na festival Trampský širák na Hanesovom mlyne na Vysočine, kde vystupoval.

Alebo minulú sobotu na akcii neziskovej organizácie Helppes v pražskom Motole. Vždy bodyguardov najali organizátori, ktorí sa o Gotta starali od jeho príjazdu až do odjazdu. Predtým sa Karel na menších akciách obišiel bez osobných strážcov. Čo sa teda stalo?

“Na otázky, ktoré sa netýkajú hudby alebo spevu, nechcem reagovať,“ odkázal spevák.

“V prípade ochrany pána Gotta v rámci vystúpenia na charitatívnej akcii Helppes išlo o štandardný postup zo strany usporiadateľov na podobných akciách, ktoré sú na otvorených priestranstvách. Žiadne nebezpečie pánovi Gottovi nehrozí,“ tvrdí Majstrova hovorkyňa Aneta Stolzová.

Informácie denníka Aha! sú ale iné.

Ide o zdravie

“Má o seba strach. Po prvé kvôli zdravotným dôvodom. Od toho času, čo mu diagnostikovali arytmiu, sa snaží viac odpočívať. A keď sa zúčastní nejakej akcie potrebuje pokoj. Už nemôže sám zvládať debatu s desiatkami ľudí, či už s fanúšikmi alebo kolegami. Každý sa chce s ním zhovárať a Karel ich nedokáže odmietnuť. Preto tá ochranka, ktorá ma vytvoriť určitý pokoj a komfort,“ povedal nám dôveryhodný zdroj z Gottovho okolia. “Potom je tu ale aj strach pána Gotta z ľudí, ktorí mu neprajú úspech a píšu mu zlé listy. Aj preto je viac strážený,“ dodal zdroj.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie