Oblačno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Slávik Gott medzi trampami: Fotil sa s nebožtíkom
Zdielať na
Showbiznis

Slávik Gott medzi trampami: Fotil sa s nebožtíkom

Zdroj: ahaonline.cz

Vrátil sa k svojim koreňom. Spevák Karel Gott (76) vystúpil na festivale Trampský širák pri obci Štoky, a vrátil sa tak po rokoch do prostredia, v ktorom začal spievať. A dokonca skúsil aj recept zo svojej mladosti – chytil gitaru a začal baliť dievčatá.

“Je to presne 60 rokov, čo som začínal spievať pri ohňoch na akciách, ktorým sa hovorilo trampský potlach. Takže sa vlastne vraciam ku svojim koreňom,“ povedal denníku Aha! Gott oblečený v čiernych nohaviciach, košeli a v krémovo šedivom saku. Na nohách mal pravé kovbojské topánky.

“Pekne som si ich vyleštil,“ smial sa Karel a prezradil, ako v časoch svojich začiatkov balil dievčatá. “S heslom – nemôžeš zavadiť o pekné dievča? Kúp si gitaru – tak som si ju kúpil. A malo to účinok,“ zaspomínal Gott a na chvíľu sa skúsil vrátiť do svojich mladých rokov.

“Sadnem si tu na peň, zabrnkám pár tónov a uvidím, či sa nejaké dievča objaví,“ smial sa spevák. Po piatich minútach ho obklopil dav fanúšičiek. “Ďakujeme, že ste prišli,“ tlieskali a skandovali.

“Vás tu ale je. Je vidieť, že gitara stále zaberá,“ radoval sa Majster. Fanúšičky ho potom vyprevadili až k malému javisku v prírodnej aréne, kde zahral svoje country hity Ráno jedu dál, Léta prázdnin alebo To musím zvládnout sám.

Foto s nebožtíkom? Kdeže, dvojník Tučného

Karla Gotta na Trampskom širáku úplne odrovnalo stretnutie s dvojníkom zosnulej country legendy Michala Tučného (†48).

“Vyzeráte úplne ako on. Naozaj,“ povedal Rosťovi Fišerovi, spevákovi kapely Michal Tučný Revival Plzeň. “Michal bol skvelý chlap a chýba tu,“ dodal Karel.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie