Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo sa deje s Lukášom Vaculíkom (52)? Šedivý a pochudnutý je k nepoznaniu
Zdielať na

Čo sa deje s Lukášom Vaculíkom (52)? Šedivý a pochudnutý je k nepoznaniu

Zdroj: blesk.cz

V kalendári si zahral na neohrozeného sexy agenta Jamesa Bonda, ktorému sekunduje zvodná Bond girl v podaní herečky Andrey Kerestešovej (30), v skutočnosti pôsobí Lukáš Vaculík ako šedý vlk. Jeho pobledlá tvár, kruhy pod očami a prešedivené vlasy mohli kohokoľvek vydesiť.

Zatiaľ čo v seriáli Českej televízie Proč bychom se netopili pred piatimi rokmi ukázal svoje namakané telo, vypracované svaly na rukách i pekáč buchiet na bruchu, pre nový kalendár, kde si zahral Jamesa Bonda, sa zobliecť z košele zarputilo odmietal. Pri pohľade na jeho útlu postavu je vidieť, že o svalovú hlavu, ktorú nabral drinou vo fitku, zasa postupom rokov prišiel.

“Keď to má opodstatnenie, tak som sa tomu nikdy nevyhýbal. Pri šunke mi to ale prišlo nepodstatné, či tam budem do pol tela alebo v kulichu,“ komentoval Vaculík prečo nechcel v novom propagačnom kalendári nasledovať Bonda a ukázať telo.

blesk.cz

Teraz sa Vaculík spolu s Kerestešovou zúčastnil slávnostného krstu ich spoločného diela a radosť pozrieť na nich príliš nebola. Prepadnuté tváre a ustaraný pohľad urobili svoje. Občas však obdaril okolie pár úsmevmi, až v jednom momente výrazom pripomínal Janka Ledeckého, ktorý v päťdesiatke taktiež začal ukazovať šediny...

Súvisiace články

Najčítanejšie