Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Smutná jeseň Marie Rottrovej: Trápi sa kvôli vnúčatám
Zdielať na
Showbiznis

Smutná jeseň Marie Rottrovej: Trápi sa kvôli vnúčatám

Zdroj: ahaonline.cz

Ten vůz už jel... Môže si smutne pospevovať Marie Rottrová (73). Vždy usmievavá kráľovná českého soulu sa utápa v depresiách. Trápi sa kvôli synovi a vnúčatám, s ktorými sa nemôže vídať. Čo si urobili?

Speváčkin starší syn, hudobník Martin Kučaj (52), si založil rodinu v Kanade.

“Stále mám problém s tým, že Martin žije za oceánom, pretože by som ho veľmi rada videla. Keď tu bol, tak sme organizovali nedeľné obedy, rozprávali sme sa a bolo veselo. Dnes je to o Martina ochudobnené. A tá komunikácia cez internet a Skype – to nie je ono,“ zverila sa Rottrová.

Rovnako tak jej chýbajú vnuci Mylo a Romi. “Ja ich na tom Skype vidím, oni ma pozdravia, ale inak ich tá komunikácia nebaví a idú sa radšej pozerať na nejaký seriál. Je to smutné,“ prehlásila speváčka. “Už som Martinovi povedala, že keby sa odsťahoval do Londýna, cítila by som sa lepšie a pravidelne za ním a chlapcami cestovala.“

Nevesta je Číňanka

“Martinova rodina žije inak, alternatívne. S rodinou jedia zdravo, navštevujú iných lekárov. Veľmi ich ovplyvnila čínska kultúra,“ rozhovorila sa Rottrová o synovi a jeho rodine. Jej nevesta je totiž Číňanka. Napriek tomu, že sa narodila v Kanade, jej rodičia pochádzajú z Hongkongu.

Radosť od Vítka

Marii robí radosť aspoň druhý syn, hudobník Vítek Kučaj (50), ktorý žije v Česku. Od neho má ďalšie dve vnúčatá Bruna a Maxa. S nimi sa speváčka pravidelne stýka a občas ich vyvedie aj do spoločnosti.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie