Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vondráčková odmietla úlohu v novej rozprávke Zdeňka Trošku
Zdielať na
Showbiznis

Vondráčková odmietla úlohu v novej rozprávke Zdeňka Trošku

Zdroj: blesk.cz

Zdeněk Troška (62) rátal pre svoj nový film s Luciou Vondráčkovou (35), ale tá sa mu ospravedlnila kvôli materským povinnostiam. V rozprávke Strašidlá ju tak vystrieda Anna Polívková (36).

Lucka, ktorej sa pred poldruha mesiacom narodil syn Adam, si vo filme mala zahrať učiteľku češtiny a chémie a veľmi sa na to tešila. Potom jej ale došlo, že to snáď nie je jej posledná úloha, dala prednosť malému synovi - píše blesk.cz.

Vyprahnuté Čechy s tropickým počasím by mu určite nerobili dobre, tak celá rodinka zostáva v Kanade.

“Lucku úplne chápem a Anička je tiež skvelá. Je to obrovský komediálny talent a má podľa mňa našliapnuté byť taká herečka, ako je napríklad Janžurka,“ podotkol Troška s tým, že Lucii sľúbil, že v jeho ďalšej rozprávke alebo filme s ňou určite počíta.

“Tentoraz si režisér nenašiel herečku, ale herečka režiséra. Raz som sa stretol s Luciou, že by v nejakom mojom filme veľmi rada hrala. A tak som ju hneď obsadil do Babovreskov a rozhodne tak urobím aj v mojom ďalšom počine,“ rozhodol sa Troška. Nakrúcať už začína koncom prázdnin.

Rozprávka bude prepájať reálny život s nadprirodzenosťou. “Strašidlá už nemajú koho v lese strašiť, tak sa odsťahujú do prázdneho zámku. Ten patrí obci, musia si ho teda kúpiť alebo platiť nájom. Všetko dopadne tak, že strašidlá budú chodiť do práce, "vysvetlil Troška.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie