Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Milionársky režisér Troška: Plánuje dediča?
Zdielať na

Milionársky režisér Troška: Plánuje dediča?

Zdroj: ahaonline.cz

Kritici ho nenávidia, ale divákom je to úplne jedno. Zdeněk Troška (61) dokáže vždy vypredať kinosály, akurát na staré kolená nebude mať nikoho, komu svoje skúsenosti odovzdá. Neuvažuje režisér, ktorý sa otvorene hlási ku svojej homosexualite, o potomkovi?

Slávnym gay párom či umelcom ich orientácia nezabránila v tom, aby si dieťa zabezpečii. Svoje o tom vedia Elton John či Ricky Martin. Tí si skrátka našli náhradnú matku a problém bol vyriešený. Troška vraj od piatich rokov vedel, že nebude v budúcnosti vyhľadávať ženskú náruč, ale o svojich milencoch nikdy nehovorí.

Či už bude jeho proťajšok ktokoľvek, detí sa nedočká. Zdeněk Troška je totiž kategoricky proti. “To už nejde. Ja som starý chlap a chcem mať svoj pokoj. Máte svoj určitý rituál a teraz si predstavte, že by tam revalo dieťa, tak to teda nie,“ prezradil na Frekvenci 1. A hneď hovorí, ako to majú jeho spolupracovníci v branži.

ahaonline.cz

“Obdivujem kolegov zo šoubiznisu, ktorým je sedemdesiat a viac a urobia si deti. Oni vždy hovoria, aké je to úžasné, ale po dvoch pohárikoch sa sťažujú, že deti stále revú a že sa nemôžu sústrediť na svoju prácu,“ prezradzuje smutnú realitu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie