Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Martin Dejdar ako novodobý emigrant: V Amerike je nám lepšie
Zdielať na
Showbiznis

Martin Dejdar ako novodobý emigrant: V Amerike je nám lepšie

Zdroj: ahaonline.cz

Česká televízia v lete opäť reprízovala slávny seriál Koniec veľkých prázdnin. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil Martin Dejdar (50), ktorý ako známy herec Milan Čech emigruje z vtedajšieho Československa za lepším životom. V skutočnosti urobil to isté aj v reálnom živote.

“Už sú to tri roky, kedy sme sa s manželkou dohodli k tomuto kroku. Hlavne som chcel, aby deti zažili niečo iné, naučili sa jazyk a zmenili prostredie. A úplne úprimne, poslednou a rozhodujúcou bodkou bol aj verejný život. Nechcel som, aby deti trpeli, že ich otec je herec,“ zveril sa Dejdar – píše ahaonline.cz.

“V Amerike sú deťmi neznámych rodičov. Sára chodí na základnú školu, Matěj študuje strednú školu a hlavne sa venuje hokeju. Náš odjazd som nikdy netajil, skôr som sa verejne nechválil, ale moje najbližšie okolie o našom rozhodnutí vedelo a nikto nemal potrebu to ventilovať ďalej,“ vysvetľuje Dejdar.

Paradoxné je, že v seriáli mal ako herec Milan Čech obavy, že si v USA pred kamerou ani neškrtne. A to isté tvrdí aj teraz.

“Nemôžem si predsa myslieť, že tam po mne hneď skočia a ponúknu mi veľa úloh,“ prehlásil Dejdar, ktorý sa s rodinou každý rok na niekoľko týždňov do Česka vracia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie