Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rozprávkové honoráre Marka Ebena: Mareš je oproti nemu chudák
Zdielať na

Rozprávkové honoráre Marka Ebena: Mareš je oproti nemu chudák

Zdroj: ahaonline.cz

Marek Eben (57) je profík na svojom mieste a veľa organizátorov je za jeho moderovanie ochotných poriadne zaplatiť. Je zárukou kvality a mediálneho záujmu. Za uvádzanie tých najlukratívnejších akcií si vraj príde na pol milióna korún.

Magazín Sedmička zverejnil platy rôznych moderátorov a na vrchole sa nie príliš prekvapivo umiestnil práve Marek Eben so sadzbou pol milióna korún. Túto informáciu podľa týždenníku priniesol spevák Matěj Ruppert, ktorý sa na tému platov bavil s producentom Vítkom Pokorným.

Na vrchole má byť aj Martin Dejdar so svojimi 350 tisícami korún a tretí je Leoš Mareš, ktorý tento rok Ebenovi vyfúkol uvádzanie Plesu v Opere. Vraj kšeft vzal za polovicu gáže, než akú bežne inkasoval Eben. Ten mal chcieť 300 tisíc korún.

ahaonline.cz

Zatiaľ čo magazín Sedmička disponuje týmito informáciami, hviezdy sa bránia. Sám Eben sa pred časom v Limuzíně na Óčku nechal počuť, že v malom rybníčku českého šoubiznisu sú podobné sumy úplný nezmysel a že on také astronomické sumy neberie ani zďaleka.

ahaonline.cz

Je viacmenej otázkou, či, takéto čiastky nie sú reálne v prípade prestížnych akcií, ako je napríklad pražský ples alebo ako bol Ples jako Brno v moravskej metropole. Pokiaľ tam stál hostí stôl 110 tisíc Kč, prečo by si moderátor nemohol pýtať pol milióna?

Súvisiace články

Najčítanejšie