Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Riskuje Lucie Vondráčková (34) zdravie svojho druhého bábätka?
Zdielať na

Riskuje Lucie Vondráčková (34) zdravie svojho druhého bábätka?

Zdroj: ahaonline.cz

Sympatická Lucie Vondráčková druhé tehotenstvo nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Na svojej sociálnej sieti všetko maskuje voľnými svetrami a k špekuláciám sa nevyjadruje. Vo februári ju čaká cesta späť do Čiech, kde ma poriadne nabitý program. Je to ale bezpečné?

Pokiaľ je Vondráčková naozaj v inom stave, tak pre ňu i bábätko môže byť cesta naozaj nebezpečná. Tehotným ženám sa všeobecne neodporúča lietať, a už vôbec nie podstupovať niekoľkohodinový let, akým je cesta z Montrealu do Prahy. Väčšina gynekológov nevidia radi budúce mamičky v lietadlách. Kvôli veľkým tlakovým rozdielom môže prísť k niekoľkým zdravotným problémom, vrátane rizika predčasného odtoku plodovej vody. To sa týka hlavne vo vyššom stupni tehotenstva, ale i tak by si speváčka mala dávať pozor.

 

blesk.cz

A cestou to nekončí. Po pristátí sa Vondráčková ocitne v kolotoči autogramiád, propagácie svojich CD a fotenia pre značku šperkov, ktorých je tvárou. K tomu ešte stihne charitu a navštívi pražské centrum Klokánek. A do toho samozrejme rôzne nakrúcania a poskytovanie rozhovorov. To bude náročná cesta.

Súvisiace články

Najčítanejšie