Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
To je ale náhodička: Bagárová sa ženie za bohatým milencom z USA
Zdielať na

To je ale náhodička: Bagárová sa ženie za bohatým milencom z USA

Zdroj: archív ahaonline,cz, facebook

Na účinkovaní Moniky Bagárovej (20) vo finále televíznej súťaže Superstar si dnes už spomenú len ortodoxní fanúšikovia alebo obdivovatelia doslova magneticky príťažlivých kriviek speváčky. A je pravda, že to nie je spev, ktorý dievča drží v povedomí verejnosti. Je to skrátka kus a niet divu, že si svoju výbavičku rozhodla poriadne zúročiť.

Monika Bagárová je nesporne atraktívna mladá žena a to jej samo o sebe zaisťuje pozornosť mužov, ktorej sa nedostáva každej. Speváčka si to uvedomuje, a preto si k telu pripustí len takých pánov, ktorí majú čo ponúknuť. Ako napríklad v poslednom prípade, kedy sa Monika zhodou okolností zamilovala do bohatého podnikateľa rovno z krajiny za veľkou mlákou.

Určite sme ďaleko od toho tvrdiť, že Bagárová je zlatokopka a o chudákov by ani nezakopla. Dokonca je natoľko obetavá, že za svojím milencom stále častejšie lieta do Spojených štátov, aby ho mohla obšťastňovať svojou prítomnosťou. O fotografie zo svojich ciest lásky sa hrdo delí na sociálnej sieti a podľa posledných informácií uvažuje, že sa do USA odsťahuje nadobro. Bude sa vám cnieť?

archív ahaonline.cz, facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie