Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Milenci Kuchařová s Brzobohatým frnkli z Česka: Dobývajú Hollywood!
Zdielať na

Milenci Kuchařová s Brzobohatým frnkli z Česka: Dobývajú Hollywood!

Zdroj: facebook

Celý uplynulý rok poctivo makali, tak teraz si vybrali zaslúženú dovolenku. Miss World 2006 Táňa Kuchařová (27) a Ondřej Brzobohatý (31) putujú Európou i Amerikou. Najskôr si boli zalyžovať v Alpách, teraz dobyli Hollywood.

Len pár dní po oslavách nového roku si Taťána Kuchařová s Ondřejom Brzobohatým zbalili kufry a odcestovali z Čiech. Ich prvé kroky viedli do rakúskych Álp, kde si plnými dúškami užívali sneh. Táňa jazdila na lyžiach, Ondřej za ňou svišťal na snowboarde. Po náročnom dni si potom dali horúce varené víno a vystavili svoje tváričky horskému slnku.

Keď sa už snehu a zimy nabažali, vyhádzali z kufra otepľovačky a vyrazili na cestu za oceán. Posledné dni teraz trávia skúmaním Ameriky, kde Kuchařová pred dvoma rokmi žila.

facebook

Vzhľadom k tomu, že je Ondřej muzikant a herec, bolo by trestné nenavštíviť hviezdny Hollywood. A tak sa pod slávnym nápisom milenci zvečnili a fotografiou sa pochválili na sociálnej sieti. Tak uvidíme, kam ich kroky povedú v budúcnosti. Že by do Vegas na tajnú svadbu?

Súvisiace články

Najčítanejšie